Egy 14 éves lány vagyok. Segítség kellene muffin sütésben! [? ]
Anyukámmal tegnap nagyon összevesztem, ezért békítésként szeretnék neki muffint sütni. :)
[link] ez lenne az alaprecept, de én arra gondoltam, hogy teszek bele még meggyet, háztartási vajas kekszet, valamint nutellát vagy kakaót.
Na de miből mennyit? A vajas keksz ill. a nutella elég édes, kellene csökkenteni a cukor mennyiségét akkor? És hány evőkanál nutellát/kakaót tegyek bele? Valamint nutella vagy kakaó? Esetleg mind2?
Na, most sülnek a muffinjaim. :)
Eddig nagyon szépen néznek ki. Össze-vissza variálgattam.
-van 1 kekszes
-1 mazsolás
-1 meggyes-nutellás
-1 nutellás-kekszes
-1 meggyes-kekszes
-1 mazsolás-kekszes
+most elfeleztem a masszát, és az egyikbe tettem kakaót, és egy kiskanál nutellát, meg 5 kiskanál meggylevet.
És még akarom variálni tejcsokival meg baracklekvárral. :)
Tökre feldob ez a sütés dolog^^ :DD
Igen, jól sikerültek. :)
Anyu mikor hazaért és meglátta összevissza puszilgatott meg dícsérgetett, és még a nagymamát is felhívta, hogy elmondja neki, és ő is legalább 5 percen keresztül hajtogatta a telefonba, hogy én milyen ügyes, aranyos, jó lány vagyok, meg, hogy ő is szivesen megkóstolná :DD
De az a legjobb, hogy tetszett is nekik =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!