Fáj a térdem, könyököm. Ez tuti amiatt van h vegetáriánus vagyok? 15F
Látatlanból ezt így senki sem tudja neked megmondani.
Csak saját tapasztalatot tudok írni:
Fél évig voltam lakto-ovo vegetáriánus( tojást, tejterméket ettem ).
Előtte és azóta is problémám volt a térdízületeimmel, sokszor fájtak ( kevés bennük az ízületi folyadék ).
Viszont addig a fél évig, míg nem ettem állatot semmi bajom nem volt, kicsattanó erőben voltam tele energiával, életkedvvel.
Tehát nem feltétlen ettől van.
"mindenhez hozzájusson a szervezet, amire szüksége van."
És hogy a búgattyús francban jutna hozzá da nem eszel dolgokat?
Nekem is 15 éves korom óta fáj a térdem, és akkor még nem voltma vegetáriánus, messze nem. Jó sokat jártam vele ortopédiára és szedtem jó sok tablettát, de még mindig fáj és senki nem tudta megmondani miért. 22 vagyok és most már a könyököm is fáj. Szóval nem tudok segíteni, sőt, egy jó orvost se tudok ajánlani, mert úgy tűnik Magyarországon nincs, de az biztos, hogy nem attól van, hogy nem eszel húst.
És ne hallgass senkire, aki azt mondja, hogy hús nélkül nem lehet egészséges életet élni. Indiában emberek milliói élnek így. Amúgy is, edd azt amit TE jónak látsz, a szervezeted jobban tudja, mire van szükséged.
"És hogy a búgattyús francban jutna hozzá da nem eszel dolgokat?"
Úgy pl.hogy nagyjából tudom, milyen tápanyagokból, vitaminokból épül fel az étel amit eszem, és olyannal pótolom ha kiesik, amiben szintén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!