A Dr Oetker creme vega vagy a Vegajó vegaföl használhatóak sütésre, nem olvadnak el?
Figyelt kérdés
Ilyen rakott krumpli-szerű dologra gondoltam, viszont a vegajót mikor meleg dologba tettem ("gyros"), egyszerűen "elolvadt", víz állagúvá vált. Az is igaz viszont, hogy ott a bekeverésébél egy nagyon pici vízzel higítottam, hogy tejfölállaga legyen, lehet csak ez zavart be.okt. 26. 12:48
1/5 anonim válasza:
A Creme vega jól bírja a sütést, s legtöbbször eleve tejföl állagú, de az igaz, hogy néha meg elég szilárd.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor nem jellemző rá amit tapasztaltam, hogy egyszerűen "elolvad"? :)
okt. 26. 19:50
3/5 anonim válasza:
Képes olvadni, de nem vízzé! A végeredmény hasonló a tejfölhöz. Más kérdés, megéri-e olyan sokat elhasználni, mégiscsak 500 Ft egy apró dobozzal.
4/5 A kérdező kommentje:
Akciósan vettem többet, nem vészes, meg nem egy egész családnak csinálok, csak 2 főre egy adagot kuriózumnak. Az akkor remek, ha kb egy tejfölszerű állagot megtart, köszönöm. :)
okt. 27. 02:26
5/5 anonim válasza:
A vegajó tejföl valóban kissé el tud "olvadni" sütés hatására, ha nem csak a kész ételre tesszük, akkor nem érdemes vízzel higítani...
A "Creme vega" szója-alapú és jóval krémesebb állagú, sokkal jobban utánozza a tejfölt, ízben és állagban is, érdemesebb azt használni sütéshez, rakott krumplihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!