Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Budapesten lehet valahol...

D-Mano kérdése:

Budapesten lehet valahol kapni egészséges vegán édességeket?

Figyelt kérdés
Egyik barátomnak szeretnék ilyet apró ajándék gyanánt adni, aki azon belül, hogy vegán (teljesen állati eredetű ételektől mentes az étrendje), az egészséges étrendre is odafigyel.

jún. 14. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Simán lehet élelmiszer boltban is kapni De keress egy bio boltot ott biztosan van.
jún. 14. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
hahaha mindenki más húsos csokit eszik dikh
jún. 14. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:

2-es,

I.) sok csokiban van pl. tej, ha pl. piskótás az édesség, lehet benne tojás, stb...

2.) sok édességalapanyag egészségtelen, a sok cukor is egészségtelen, amivel az átlag édességek tömve vannak, stb...

jún. 14. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Aszalt gyümölcs, esetleg étcsokiba mártva. Az aszalt eper pl teljesen olyan, mintha gumicukrot ennél.
jún. 14. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Müllerben van vegán Ritter Sport pl, de sztem nézz ott körül, hátha van egészségesebb ajándéknakvaló. ☺️
jún. 14. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bioboltokban, főleg nagyobbakban viszonylag sok mindenmentes édesség van.
jún. 23. 15:42
 7/8 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Csak arra figyelj, hogy sajnos sok vegán cuccban édesítőszer van, ami kb.egészségtelenebb, mint a cukor, az íze meg förmedvény. Müllernek jó a bio vegán választéka. Blaha Lujza tériben és a MOM-ban van eléggé nagy bio részleg.
jún. 23. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a további válaszokat.

voltam egy pár bioboltban azóta. de a legtöbb dolog nem volt igazán egészséges, csak amolyan igazából nem egészségesebb "reform-élelmiszer". végül nem ajándékként, de lencsecsipszet vittem, mert az már régebben bevált. de szerettem volna kicsit bővíteni a választékot, de az nem ment, mert pl. a bio gabona/kukorica csipsz ugyanúgy refluxot csinál és sorolhatnám a többi dm-es, bio boltos dologgal a hasonlókat.

jún. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!