Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi az alternatíva szalonnára?

Mi az alternatíva szalonnára?

Figyelt kérdés
Regelire kellene valami ízletes energia bomba. Tükörtojás mellé, "bacon" és rántottábba felszeletelt szalonna helyett kellene valami etikusabb. Gondolom olyan finom nem lesz, de legalább hasonlóan tápláló lehetne...mivel kellenek a kalóriák...

máj. 28. 14:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
48%

28

Ha sportolsz is akkor lehet nem ártana egyeztetned egy dietetikussal. Szerintem nem ártana ha olyan dietetikust keresnél aki maga is sportol és mellette növényi étrendet folytat. Ő talán jobban tisztábban van azzal, hogy hogyan mit célszerű enni ilyenkor, hogy a legideálisabb legyen.

máj. 30. 11:46
 32/34 anonim ***** válasza:
13%
#22 A húsokban annyi fehérje van, amennyi semmi másban. Elegendő fehérjét bevinni húsevés nélkül csak úgy tudsz, ha másból (pl. szénhidrátból) meg túl sokat viszel be.
máj. 30. 12:48
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hamar megunnám, ha minden nap tojást ennék reggelire. Próbálj ki azért mást is. Pl. zabkását. A zab lassú felszívódású szénhidrát, sokáig kitart, ha még kalória kell, tegyél bele kis tejszínt, mézet, banánt, mandulát, diót. Északon, ahol a hideg miatt kell reggel a kalória, egy kis kocka vajat tesznek rá és beleolvasztják. Én cukor nélkül szoktam, gyümölccsel, feles tejben (az fele-fele tej és víz) vagy növényi tejben főzve. Egész délelőtt nem vagyok éhes tőle. Nem tart sokkal tovább megcsinálni, mint a tojást. Sőt el lehet készíteni előző este is és reggel csak kivenni a hűtőből (overnight oat néven keresd a receptet hozzá, lehet tejjel vagy joghurttal is csinálni).
máj. 30. 13:18
 34/34 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek, és remekül lehet bele rakni fehérjeport is, ha valaki nyitott az ilyesmikre.

máj. 30. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!