Mikor fejezik be a magyar emberek a proli viselkedést a vegán és vega étrenddel kapcsolatban?
Ilyenekre gondolok:
- legelés kifejezés használata
- témába vágó, szakmunkás "viccek" vagy "poénok" elsütése, amin 50 éves kor alatt senki nem nevet
- előhozakodás az ősember táplálkozásával meg a fogazatunkkal
- növényi étrend és szexuális orientáció összekapcsolása
Én direkt azért lettem vegetáriánus, hogy az efféle sötétség ellen lázadjak. Ma már szívesen visszatérnék a mindenevő étrendre, de nem azért, mert bármilyen hiánybetegségem (lol), alultápláltságom lenne, vagy ne lenne finom az étel, hanem mert az új konyha feltérkepezése révén a gasztronómia ismereteim olyan mértékben kitágultak, hogy sokkal gazdagabb étrendet tudnék fenntartani. Korábban az élelmiszeripar moslékain (pl. parizer, virsli, hurka) kívül nagyjából csak rántott húst ettem.
Ez a primitív viselkedés viszont visszatart, nem akarok ahhoz a csoporthoz tartozni, ahol ilyenek is tagok. Valahányszor fontolóra veszem a hús visszavezetését, mindig szembe jön egy cikk a témában, ahol aztán randalíroznak a kommentszekcióban. Mi kellene ahhoz, hogy átlag Józsi a debreceni paneljében értelmes, intelligens felnőtt módjára viselkedjen a témát illetően?
Nem tudom, van-e értelmes hosszabban elemezni az okokat egy olyan országban, ahol a többség egy tájékozatlan, lepukkant-löttyedt, nagyszájú átlag proli, aki semmilyen komolyabb intellektuális teljesítményre nem képes.
A legtöbb magyar egy gyerek szintjén van, ha nem vegánokon poénkodnak, akkor a melegeken, kövéreken stb.
Épp pár napja volt egy kérdés, ahol a srác írta, hogy regisztrált egy retro játék face-es oldalán, kitöltötte normálisan az adatlapját, erre elkezdték csúfolni, hogy szűz-e még 26 évesen stb.
A legtöbb (nem diplomás) munkahelyen is ez a szint, a többség sajnos megreked egy gúnyolódó 13 éves szintjén.
Az sem véletlen, hogy a kőbuta Bochkor ennyire népszerű még ma is ebben az országban.
"Én direkt azért lettem vegetáriánus, hogy az efféle sötétség ellen lázadjak."
Szvsz ez pontosan ugyanolyan éretlen dolog, mint a vegánságon viccelődés (bár ők azért hajlamosak néha kiprovokálni). Ha húst akarsz enni egyél húst. Attól nem fogsz automatikosan a "prolikkal" azonosulni. Gondolom a húselhagyás után sem változtál Vegan Ganis-zé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!