Mikor fejezik be a magyar emberek a proli viselkedést a vegán és vega étrenddel kapcsolatban?
Ilyenekre gondolok:
- legelés kifejezés használata
- témába vágó, szakmunkás "viccek" vagy "poénok" elsütése, amin 50 éves kor alatt senki nem nevet
- előhozakodás az ősember táplálkozásával meg a fogazatunkkal
- növényi étrend és szexuális orientáció összekapcsolása
Én direkt azért lettem vegetáriánus, hogy az efféle sötétség ellen lázadjak. Ma már szívesen visszatérnék a mindenevő étrendre, de nem azért, mert bármilyen hiánybetegségem (lol), alultápláltságom lenne, vagy ne lenne finom az étel, hanem mert az új konyha feltérkepezése révén a gasztronómia ismereteim olyan mértékben kitágultak, hogy sokkal gazdagabb étrendet tudnék fenntartani. Korábban az élelmiszeripar moslékain (pl. parizer, virsli, hurka) kívül nagyjából csak rántott húst ettem.
Ez a primitív viselkedés viszont visszatart, nem akarok ahhoz a csoporthoz tartozni, ahol ilyenek is tagok. Valahányszor fontolóra veszem a hús visszavezetését, mindig szembe jön egy cikk a témában, ahol aztán randalíroznak a kommentszekcióban. Mi kellene ahhoz, hogy átlag Józsi a debreceni paneljében értelmes, intelligens felnőtt módjára viselkedjen a témát illetően?
NE keverd össze, aminek semmi köze egymáshoz!
Akik odaragasztják magukat, azon NEM VEGÀNOK, hanem ZÖLDEK!
A két dolgot teljesen más téma, még csak közük sincs egymáshoz!
Én azt tudom, de az emberek 90%a összemossa a kettőt...(lehet rosszul fogalmaztam)...miután mindkettő agresszívan nyomja a saját baromságát...valami értelmezhetetlen kultúrális felsőbbrendűséggel felvértezve.
Zöld meg klíma, meg állatvédelem, meg vegánsàg...azért ne tagadjuk van átfedés a témakörökben.
"mindkettő agresszívan nyomja a saját baromságát...valami értelmezhetetlen kultúrális felsőbbrendűséggel felvértezve."
Azt hittem a húsevők a másik tábor.:)
22-es: a LEGTÖBB vegán nem agresszív, nem nyom semmiféle baromságot, és semmiféle kulturális felsöbbségrendűséget sem érez, aki ilyen állít, annak fogalma sincs arról, mit jelent a vegán életmód.
Néhány túlzó ember van közöttük is, de pl semmivel sem zavaróbb, mint aki ilyen hülyeségeket ír, mint te a vegánokról.
NEM, nem vagyok vegán, csak normális, toleráns ember, akit nem zavar, ki hogyan akar élni és mit akar enni.
Mondtam én egy szóval is, hogy zavar ki mit eszik?;)
Szerintem nem tudod értelmezni amit írtam, csak nyomod itt ezt kamutoleráns passzív aggreszzív szöveget...
Először legyetek tisztában azzal légyszi, hogy a vegán is lesz*rja (leszarná) azt hogy ki mit eszik, és utána vitázzatok.
A vegán az állatokat akarja megvédeni a vágóhídi sínylődéstől és levágástól, azért "kampányol" a húsevés ellen, és nem azért mert bárki étkezése és szokása különösen érdekelné.
Én még veganként is sokszor ebédnél azt mondom a munkatársaimnak, hogy megyek megeszem a nyúlkajám!
Nem kell mindent magadra venni és nem fog ennyire bántani.
Szóval skatulyába zárod magad, mert zavarnak más skatulyákban élők véleményei…
Én soha nem cimkézném magamat ennek vagy annak csak azért, hogy elmondhassam, nem vagy igen ahhoz a skatulyához tartozom… ez rettentően gyerekes viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!