Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mikor fejezik be a magyar...

Mikor fejezik be a magyar emberek a proli viselkedést a vegán és vega étrenddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok:

- legelés kifejezés használata

- témába vágó, szakmunkás "viccek" vagy "poénok" elsütése, amin 50 éves kor alatt senki nem nevet

- előhozakodás az ősember táplálkozásával meg a fogazatunkkal

- növényi étrend és szexuális orientáció összekapcsolása

Én direkt azért lettem vegetáriánus, hogy az efféle sötétség ellen lázadjak. Ma már szívesen visszatérnék a mindenevő étrendre, de nem azért, mert bármilyen hiánybetegségem (lol), alultápláltságom lenne, vagy ne lenne finom az étel, hanem mert az új konyha feltérkepezése révén a gasztronómia ismereteim olyan mértékben kitágultak, hogy sokkal gazdagabb étrendet tudnék fenntartani. Korábban az élelmiszeripar moslékain (pl. parizer, virsli, hurka) kívül nagyjából csak rántott húst ettem.

Ez a primitív viselkedés viszont visszatart, nem akarok ahhoz a csoporthoz tartozni, ahol ilyenek is tagok. Valahányszor fontolóra veszem a hús visszavezetését, mindig szembe jön egy cikk a témában, ahol aztán randalíroznak a kommentszekcióban. Mi kellene ahhoz, hogy átlag Józsi a debreceni paneljében értelmes, intelligens felnőtt módjára viselkedjen a témát illetően?

2023. szept. 6. 15:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

NE keverd össze, aminek semmi köze egymáshoz!

Akik odaragasztják magukat, azon NEM VEGÀNOK, hanem ZÖLDEK!

A két dolgot teljesen más téma, még csak közük sincs egymáshoz!

2023. szept. 9. 11:18
 22/34 anonim ***** válasza:
14%

Én azt tudom, de az emberek 90%a összemossa a kettőt...(lehet rosszul fogalmaztam)...miután mindkettő agresszívan nyomja a saját baromságát...valami értelmezhetetlen kultúrális felsőbbrendűséggel felvértezve.

Zöld meg klíma, meg állatvédelem, meg vegánsàg...azért ne tagadjuk van átfedés a témakörökben.

2023. szept. 9. 13:36
 23/34 anonim ***** válasza:
38%

"mindkettő agresszívan nyomja a saját baromságát...valami értelmezhetetlen kultúrális felsőbbrendűséggel felvértezve."

Azt hittem a húsevők a másik tábor.:)

2023. szept. 9. 14:11
 24/34 anonim ***** válasza:
48%

22-es: a LEGTÖBB vegán nem agresszív, nem nyom semmiféle baromságot, és semmiféle kulturális felsöbbségrendűséget sem érez, aki ilyen állít, annak fogalma sincs arról, mit jelent a vegán életmód.

Néhány túlzó ember van közöttük is, de pl semmivel sem zavaróbb, mint aki ilyen hülyeségeket ír, mint te a vegánokról.

NEM, nem vagyok vegán, csak normális, toleráns ember, akit nem zavar, ki hogyan akar élni és mit akar enni.

2023. szept. 9. 14:31
 25/34 anonim ***** válasza:
17%

Mondtam én egy szóval is, hogy zavar ki mit eszik?;)

Szerintem nem tudod értelmezni amit írtam, csak nyomod itt ezt kamutoleráns passzív aggreszzív szöveget...

2023. szept. 9. 16:23
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
23 a "húsevők" egy nem létező kategória volt amíg az okos vegánok ki nem találták...csak egy általuk kitalált műfogalom,nem látom hogy telepicsognâk a netet ennek jegyében...de egyszerűbb nyilván ellenségképet gyártani...
2023. szept. 9. 18:38
 27/34 anonim ***** válasza:
66%

Először legyetek tisztában azzal légyszi, hogy a vegán is lesz*rja (leszarná) azt hogy ki mit eszik, és utána vitázzatok.

A vegán az állatokat akarja megvédeni a vágóhídi sínylődéstől és levágástól, azért "kampányol" a húsevés ellen, és nem azért mert bárki étkezése és szokása különösen érdekelné.

2023. szept. 10. 20:40
 28/34 anonim ***** válasza:
50%

Én még veganként is sokszor ebédnél azt mondom a munkatársaimnak, hogy megyek megeszem a nyúlkajám!

Nem kell mindent magadra venni és nem fog ennyire bántani.

2023. szept. 11. 10:41
 29/34 anonim ***** válasza:
93%

Szóval skatulyába zárod magad, mert zavarnak más skatulyákban élők véleményei…

Én soha nem cimkézném magamat ennek vagy annak csak azért, hogy elmondhassam, nem vagy igen ahhoz a skatulyához tartozom… ez rettentően gyerekes viselkedés.

2023. szept. 11. 10:44
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
27 es...makkoltatott disznó dögkútról rántotthùsnak mehet nem?
2023. szept. 12. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!