A "Lakatos féle" tésztagéppel kapcsolatban tapasztalat? (Expressz magyar tésztagép) Illetve kérdés lenne, hogy a mai árakkal számolva, megéri-e ilyen tésztagépbe fektetni és otthon készíteni a száraztésztát?
Nekem annyi saját tapasztalat van, hogy a kihajtócsiga hátsó része, ami a hajtókar felől az öntvényház belső falához súrlódik, az úgy tűnik, hogy jelentősen kopik, annak ellenére, hogy magas kopásállóságú műanyagból készült a specifikációja szerint. Illetve, hogy a a gép felfogatásához kialakított nyílás lehetne minimum 5 milliméterrel tágabb, azaz vastagabb anyagokra is fel lehessen rögzíteni. A normál konyhai munkalapra éppen hogy rátuszkolható, bár rámegy szó se róla, de én szeretek a rögzítőcsavar alá tenni plusz anyagot hogy nagyobb felületen oszlassa el a csavar nyomását itt viszont ilyenről álmodni sem szabad. Egyenlőre szarvacska tésztát készítettünk vele, amit kis gyakorlással elég jól megold a masina. (Bár a képek és videók alapján, itthon mindenki azt hitte hogy némileg nagyobb a gép, így a teljesítménye is nagyobb ennél.)
Megéri-e ilyen gépbe fektetni? (88 000ft) 12db formázó adapterrel, szimpla és dupla vágókéssel...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!