Popcorn géppel kapcsolatban tapasztalatok?
Popcorn gép vásárláson gondolkodok, árukeresőn van is egy rakás, viszont nem tudom melyiket válasszam, ráadásul kérdéses is néhány dolog ezzel kapcsolatban.
Az a popcorn amit a cinema cityben vehetünk ugyebár teljesen más mint az a mogyis zacskós, mikróban kipattogtatható dolog. Más az alakja is, a mogyis mintha kisebb lenne, csámpásabb, a cinema city-é kerekebb, nagyobb szemű.
Ezekkel a popcorn gépekkel lehet olyat csinálni mint a cinema cityben? Vagy ugyan olyan lesz mint a mogyis zacsis?
De kérdéses még az is hogy hát van ez az ízesítés dolog.. Ahogy néztem a neten lehet kapni popcorn ízesítő olajat vagy valami ilyesmi, azt lehet használni az ilyen gépeknél valahogy?
Tehát ezekről a gépekről van szó hogy árukereső honlapon ugye kidobja a popcorn gépeket rangsorolva, és talán az első találat ez a Russel Hobbs, vagy alatta, hasonló árkategóriában, amik így dobálják ki magukból a popcornt. Én ezekre gondoltam első sorban inkább, nem a 30 ezres darabokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!