Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan pótoljam az igazi...

Hogyan pótoljam az igazi húsleves gyógyító hatását hús nélkül?

Figyelt kérdés

Bizonyos helyzetekben a tyúk húsleveshez úgy fordultam, mint egy orvossághoz. Akik felnőttként lettek vegánok/vegetáriánusok, szerintem biztos tudják, miről beszélek. Hiába főzök zöldségekből nagyon finom levest, amikor nem kifejezetten az íz, hanem a hatás kell jobban. És a leve is megteszi, ha igazi húslevesből van. (Konkrétan a szüleimtől hozom lefagyasztva, amivel szeretnék felhagyni idővel.)

Nagyon aktív sport tevékenység vagy munka után, amikor egyszerre kell folyadék, só, zöldség és zsír, meg nem tudom mi van még a húsban, ami kifő és jót tesz, de muszáj meginnom. Ugyanígy vagyok megterhelő betegség alatt/után. Az is bele játszik, hogy egész gyerekkoromban ez volt a módi, (persze a normál gyógyszerek szedése mellett), és amikor még gyenge is az ember, jobban sóvárog a sokszor bevált módszer után.

2023. aug. 25. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem azt mondtam, hogy NÁLAM van vastag zsírréteg, de FIZIKAILAG ez az egyetlen ok, amiért egy folyadék lassan hülhet.

Egy zsíralanított húsleves fél óra alatt lehül, ugyanúgy, mint egy zsírtalan zöldségleves - ez fizikai tény"

2023. aug. 26. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
2023. szept. 3. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Miert kell mindenáron vegan/vegetáriánus cimkét ragasztanod magadra? Miért nem elég az, ha TE tudod ki vagy, tudod mit eszel meg mit nem, tudod mit miért eszel meg miért nem..,

Ha te akarsz alaplevet enni, egyél alaplevet… mégis mit számít az, hogy közben beskatulyázod e magadat és “vegannak” vagy “Jedinek” vagy akárminek hívod e közben magadat?

2023. szept. 11. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
A húslevesnek nincsen gyógyító hatása, hiszen valójáan hullatea, egy állati hullából nyert főzet. Az állati tetem csak frissen fogyasztva mentes a baktériumoktól... tudják ezt az oroszlánok és más ragadozók is.
2023. okt. 26. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!