Mennyi húst látott egy bolti húsleveskocka?
Megint le leszek pontozva, de kétféle vega ember van.
Az egyik az igazi. A húsmentes étkezés nála csak egy életmód, világszemlélet része. Egyik eleme. A húsleveskockában legfeljebb 3% húslé van. Az ilyen embernél szóba sem jöhet.
És vannak a divatvegák, akik „megeszem a húslevest, de ne legyen benne (a tányérjában) hús”. Meg a „két hete vega vagyok”. Na nekik adhatod bátran.
Én csak ellenségeimnek főzök vele, mert semmi értelme kockázni. 100%-ban káros.
Rendben, igazad van, ízesítek mással.
És nem pontozlak le, remélem más sem :)
Én vegetáriánusként nem örülnék a húsleves kockának, se "kivettem a húst, megeheted" nek, se zselatinnak.
Használj zöldségkockát.
Voltam vega sok évig és lehet, hogy most is az leszek/vagyok (csak még friss a dolog, nem számítom magam annak).
A húsleveskocka, ha csak egy szikra ipari szalonnát is látott (húst nem nézek ki belőle), nem vega, ha kiderülne a használata, nem enném meg az ételt. Nem vegaként se, mert utálom a nátrium-glutamátot.
A levesben rendes alapanyagok legyenek. Igen, válogatós vagyok, még ha a legtöbb ételt szeretem is, HA megfelelően van elkészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!