Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusként lehet húsleve...

Vegetáriánusként lehet húslevest enni?

Figyelt kérdés
úgy, hogy hússal együtt főtt persze, de a te tányérodba csak levet és tésztát szedsz.
2020. dec. 28. 15:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Egy igazi vegetáriánus olyan tepsiben, fazékban, jénaiban, akármiben készült húsmentes ételből sem eszik, amiben valaha csináltak húsos dolgot is. Nemhogy olyan levesből amibe belefőtt a hús.
2020. dec. 28. 15:21
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
Habiszti vegaként legfeljebb.
2020. dec. 28. 15:21
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki komolyan vega, akkor nyilvan nem, sokan meg csak a hutojukben se turnek el hust, hiszen fontos nekik az allatvedelem. En nem cimkezem magam, nem vagyok se vegan se vegetarianus, de nem eszek hust es tejtermeket se, mert nem szeretem illetve allergias vagyok. Igy en megeszem a huslevest hus nelkul, gyerekkorom ota igy fogyasztom.
2020. dec. 28. 15:25
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
3. szóval ha olajon pirítom gyilkosságnak minõsül, de amíg a forró vízben fõ ameddig a csontjáról nem omlik a húsa addig minden happy👌
2020. dec. 28. 15:30
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy gondolom, hogy nem, hiszen attól még benne volt maga a hús.
2020. dec. 28. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Schirilla György, aki egy igazi, és megrögzött vegetariánus volt, egyenesen hulla teának hívta a húslevest. Nem fér bele a vegetariánus menübe a hús leves. Mi a feleségemmel egyszer hosszú ideig vegák voltunk, kb. egy évig, és nagyon nyugodtak voltunk, kimondottan jól éreztük magunkat, de aztán az ismerősök, meg a rokonok szabályosan vadásztak ránk, mindig hússal akartak tömni, meg a gyerekeink sem szerették a vegetariánus életet. Sajnos feladtuk, de Jó volt, ameddig azok voltunk.
2020. dec. 28. 15:46
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

3-as vagyok. 4-es, mondtam, hogy nem cimkezem magam vegetarianusnak, pont emiatt,mivel alapbol nem szeretem a hust, a tejtermekekre meg allergias vagyok, igy nem kellett ugymond semmilyen oriasi dontest meghoznom, igy etkezem mar vagy 13-14 eve.

De az mar csak plusz, hogy nem jarulok hozza a nagyipari hustermeleshez, viszont az evi ketto husleves miatt nem fogok vezekelni, remelem megerted :) Elegge durvan felreertettel, nem en vagyok az a “vega”, akit te keresel, nem velem kell kotozkodni.

2020. dec. 28. 15:51
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem lehet másnap mert addig a zsír kiül a tetejére leszeded és csak az ízek maradnak benne ezért jó a kocsonya is mert kivagy belőle a zsír .
2020. dec. 28. 15:56
 9/20 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem vegetariánuskéntlehet, vegánként nem
2020. dec. 28. 16:04
 10/20 A kérdező kommentje:

nos, lehet tamadni fogtok, 2 honapja vagyok vega, viszont nincs idom kulon magamra fozni, a csalad pedig amikor foz valamit (tegyuk fel rakott krumplit) akkor en azt meg is eszem, amde kihagyom a husdarabokat belole. ezzel tudom, hogy en jot teszek mivel nem eszem meg a hust, nem tamogatom a fogyasztasat. viszont nem varhatom el, hogy a husevo csaladom mindig csak olyanokat fozzon ami valoban 100%ig husmentes.

en ugy gondolom, ameg nem egyedul elek es nem csak magamra fozok, addig elfer a hus a hutoben, es nehany etelen attol meg, hogy en nem eszem meg. nem vagyok az a fajta, aki letamadja a masikat, mert hust eszik.

a kornyezettudatossag miatt is lettem vega, de legfokepp azert, mert sportolo vagyok, es a hus nelkul sokkal jobban teljesitek, aki tudja a hatterstoryt emogott, hogy a novenyi etrendtol energikusabbak vagyunk, annak orulok, aki pedig nem, az ne kosson belem. koszonom.

2020. dec. 28. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!