Vegetáriánusként lehet húslevest enni?
3-as vagyok. 4-es, mondtam, hogy nem cimkezem magam vegetarianusnak, pont emiatt,mivel alapbol nem szeretem a hust, a tejtermekekre meg allergias vagyok, igy nem kellett ugymond semmilyen oriasi dontest meghoznom, igy etkezem mar vagy 13-14 eve.
De az mar csak plusz, hogy nem jarulok hozza a nagyipari hustermeleshez, viszont az evi ketto husleves miatt nem fogok vezekelni, remelem megerted :) Elegge durvan felreertettel, nem en vagyok az a “vega”, akit te keresel, nem velem kell kotozkodni.
nos, lehet tamadni fogtok, 2 honapja vagyok vega, viszont nincs idom kulon magamra fozni, a csalad pedig amikor foz valamit (tegyuk fel rakott krumplit) akkor en azt meg is eszem, amde kihagyom a husdarabokat belole. ezzel tudom, hogy en jot teszek mivel nem eszem meg a hust, nem tamogatom a fogyasztasat. viszont nem varhatom el, hogy a husevo csaladom mindig csak olyanokat fozzon ami valoban 100%ig husmentes.
en ugy gondolom, ameg nem egyedul elek es nem csak magamra fozok, addig elfer a hus a hutoben, es nehany etelen attol meg, hogy en nem eszem meg. nem vagyok az a fajta, aki letamadja a masikat, mert hust eszik.
a kornyezettudatossag miatt is lettem vega, de legfokepp azert, mert sportolo vagyok, es a hus nelkul sokkal jobban teljesitek, aki tudja a hatterstoryt emogott, hogy a novenyi etrendtol energikusabbak vagyunk, annak orulok, aki pedig nem, az ne kosson belem. koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!