A vegán étel miért drágább mint a nem vegán?
"Ha állati eredetű zöldborsót akarnál előállítani, az is sokkal drágább lenne"
Így van. Mindig azok a feldolgozott vegán, vega, plant based élelmiszerek a drágák, amiket az ipar azért hozott létre, hogy az egyén tudja pótolni valami alternatívával az állati eredetű ételeit. Nem a zöldség, a gyümölcs, a hüvelyes, a mag, a gabona, az álgabona a drága, hanem az "Alpro tej", meg a "vegán hambi".
Vegán hamburgert már ettem, ugyanolyan az íze.
Alpro tejet is ittam az valami olvadós műtej.
"Alpro tejet is ittam az valami olvadós műtej."
Pontosan, műtej. Ez a lényeg.
Mondjuk a mandulatejet a sima tejjel összehasonlítani tán nem egyenlő a vegán étrenddel.
Összehasonlíthattad volna a párizsit is a 18ezer forintos kilóáron kínált "műhússal" is, ez nem mutatja a vegán étrend árát...
Sokkal olcsobban jövök ki mióta vegán vagyok.
A vegán ételek NEM DRÁGÁBBAK, csak a vegán HÚSHELYETTESÍTö meg TEJHELYETTESÍTÖ termékek, amik teljesen fölöslegesek.
Ha valaki NORMÁLISAN eszik vegánul, akkor fele annyiba sem kerül az étel, mint vegyes étrenden.
Én olyat eszek, aminek "az a neve,ami".
Vagyis nem vegán műhús nuggetset prézlifalatos fagylalttal meg szósszal, ami ki tudja miből van, hanem salátát, hüvelyeseket, zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, mindent, amit olyan néven találsz a kertben is, ami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!