Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen étrendet követsz?

Milyen étrendet követsz?

Figyelt kérdés

2023. jan. 8. 12:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Mindenevő vagyok.

Hál' Istennek, (majdnem) egészséges az emésztőrendszerem.

Mivel az ember biológiai felépítése, fogazata, emésztőrendszere szerint a mindenevők csoportjához tartozunk, semmilyen "mentességet" nem vezettem be a táplálkozásomban.

Ugyanakkor megértem/elfogadom azokat, akik úgy gondolják, hogy az állatvédelem, saját közérzetük miatt nem fogyasztanak húst.

Nekem is vannak olyan gyerekeim, akik vegánok. Ha nálunk esznek, kétféle konyhát viszünk. Nem rossz az az étel sem - általában - amiket fogyasztanak, de vannak olyanok, amiket nem lehet jól elkészíteni csak növényi alapanyagokból. Azokat nem főzzük nekik.

2023. jan. 9. 23:10
 12/22 anonim válasza:
100%
Gyakorlatilag a húst (hallal egyetemben) és az abból származó ételeket nem eszem.
2023. jan. 10. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Húskora finnyás mindenevő. Húsból leginkább csak szárnyast eszem. Halat egyáltalán nem. Ha valahol biztosítanak ételt és meg lehet jelölni a vegetáriánus opciót, akkor meg szoktam, mert hiába eszek húst, a legtöbb fajtát inkább nem szeretem.
2023. jan. 10. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak növényi élelmiszereket fogyasztok (nem vagyok vegán!), többféle intolerancia miatt, az állati fehérjéket egyáltalán nem birja a szervezetem.
2023. jan. 11. 18:54
 15/22 NTBS ***** válasza:
19%
Mindenevő vagyok.
2023. jan. 12. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:
19%
Húsok közül csak csirke de annak se minden része (mell, alsó comb) meg meg a lidl be veszek csirkedarálthúst. Belsőségek kizárva. Zöldségeket nemigen szeretem néha megeszek egy csirkés rakottkelt, vagy brokkolis rizsát de ennyi. Gyümölcsöt is csak alma 1 évben 1x egy banán és ennyi.
2023. jan. 12. 17:04
 17/22 anonim ***** válasza:
16%
A tejtermékeket igyekszem csökkenteni, mert 30 éves korom óta szelesítenek. A kenyeret szinte teljesen elhagytam, de kb hetente egyszer eszem. Húsimádó vagyok, mindenféle húst sütve főve rántva füstölve grillezve akárhogy befalok. Rizzsel, krumplival, zöldséggel, bulgurral, stb. Az állatok szenvedésére gondolok, de köszönöm, hogy nekem erőt és jó közérzetet adnak. A szorongást és gyengeséget, fáradtságot, önbizalomhiányt nem bírom. Ezek a húsos étrendtől elmúlnak. Dolgozom, szeretek dolgozni, szellemi-fizikai munkához kell a tápanyag. Erősáram gyengeáram automatika szoftver. Hús nélkül csak takarító lennék, és annak is gyenge.
2023. jan. 14. 14:22
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Biztos azért döntögetnek rekordokat a vegán élsportolók, mert a hús nélkül gyengék XD köszönjük Emese!
2023. jan. 14. 16:28
 19/22 anonim válasza:
74%
Vegetáriánus vagyok évek óta. Bár volt egy terhességem (ami sajnos nem maradt meg egyéb okokból...), ami alatt nagyon kívántam a húst és arra az időre félretettem a saját elveimet, mivel az intiutív étkezés híve vagyok. Amit a baba kívánt (ebben az esetben húst), én megadtam neki. :)
2023. jan. 22. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok vegan mert eszek húst, de egyre kevesebbet és sokat pótlék növényi alternatívával. Magamnak egy éve nem főztem húst, de ha vendégségbe megyek, nem utasítom vissza.

A tojás szeretete miatt nem lehetek soha vegan.

2023. szept. 21. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!