Van aki nyersvegán étrendet követ? Tapasztalatok? Kedvenc ételek?
Rettenet egészségtelen. A vitaminok nagy része már vegánoknak is hiányzik. Túl sok a gyumolcscukor, tul keves a rost.
Szoval mint egy elszurt fogyokura csak meg arra se jo
Nézz körül nála, ha tudsz angolul sok dolgot megtudsz. Néhány ételt én is kipróbáltam pedig nem vagyok nyersvegán.
Nem értem ezt az erős negatívitást. Én sem gondolom, hogy a 100%-os nyersvegánság éveken keresztül fenntartható lenne és nem vagyok "kiskamasz" sem.
Alapvetően szimpatikus volt számomra ez az étkezési forma, a filozófia ami mögötte van. Kicsit nehezmre esik ebben az élő sejtek-élettelteli tápanyagok a szervezet számára elképzelésben, de biztos vagyok abban, hogy még mindig jobb, mint a standard magyar étrend és táplálkozás.
Szívesen beépítenék több nyersvegán ételt a étrendembe, mert ezek általában azért nem ilyen junk-dolgok és néha meglepően finomak is. Viszont azt tapasztaltam, hogy a itthon nálunk nincsen nagyon kiemelkedő alakja a raw-vegan mozgalomnak, így érdekelnének a személyes tapasztalatok vagy ha ismertek "influencereket", szakértőket a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!