Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Lehetséges csak gyümölcsön élni?

Lehetséges csak gyümölcsön élni?

Figyelt kérdés
Zöldségek nélkül is
2022. szept. 12. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Van ilyen irányzat, fruitariánusnak hívják. De hosszabb távon komoly hiánybetegségekhez vezet, a gyümölcsök nem tartalmaznak minden olyan anyagot, amikre szüksége van az emberi szervezetnek. Talán ha kellő mennyiségű magokat is fogyaszt az illető (diófélék, mandula, mogyoró stb.), akkor el lehet élni rajta pár hónapig, esetleg pár évig, de hosszú távon nem lenne elég.
2022. szept. 12. 21:25
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Itt azért felmerül a kérdés, hogy mi számít zöldségnek és gyümölcsnek? A paradicsom, paprika, tök sokak szerint gyümölcs... Míg a dinnye zöldség.
2022. szept. 12. 21:40
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
van egy ilyen irányzt, egy anya és apa börtönbe került mert a gyereküknek csak gyümölcsöket adtak és a gyerek belehlt
2022. szept. 12. 21:42
 4/15 anonim válasza:
83%
Amikor én ilyet próbáltam, irtózatos hasfájás és szelek kínoztak :) bocsi de nem tudtam szebben írni
2022. szept. 12. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
#4 a vegánok évekig szelesek, amíg hozzá nem szokik a szervezetük a sok zöldséghez, gyümölcshöz, meg a köztudottan nagyon puffasztó hüvelyesekhez.
2022. szept. 12. 21:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Akik így esznek (fruitáriánusok) napi több kilót megesznek, hogy kellő tápanyagot bevigyenek, de nem csak gyümit esznek, hanem hüvelyeseket és gabonaféléket is esznek csak csíra formájában, kevés olajos magot is, nagyon nehéz így étkezni hogy kellő tápanyagot bevigyél. Én néztem videót erről, a csaj akkora adag gyümölcssalátát csinált mint a fél ebédlőasztalom, nagyon sok idő is ennyi kaját megenni nyersen.
2022. szept. 12. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Lehet.Amíg meg nem halsz bele.
2022. szept. 12. 22:19
 8/15 anonim válasza:
41%
Hajrá... aztan olyan cukros leszel mint annak a rendje..
2022. szept. 12. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

8# tévedésben élsz, az ponthogy a zsírtól leszel.

Amügy kellő odafigyeléssel és tanulással kivitelezhető, de nem pénztárcabarát, márcsak azért sem, mert van, hogy nem kapod meg amire éppen szükséged van egy helyen, így aztán kocsikázol piacról boltról piacra…

Szóval etikai alapon a mi klímánkon kivitelezhetettlen.

De komplettálással nem etikai alapon megoldható,

Amúgy nem véletzlenül létezik mintbiranyzat… van aki 20-30éve így táplálkozik és semmi baja.

Általánosan minden növény 10%-a fehérje, ha kcal-ban elegendő mennyiséget eszel, akkor lehetettlen, hogy fehérje hiányod legyen.

2022. szept. 13. 08:40
 10/15 NTBS ***** válasza:
20%
Igen, de nem sok értelme van.
2022. szept. 13. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!