Lehetséges-e, hogy nem olyan édes a kristálycukor mint régen? többet kell belőle használnunk.
Figyelt kérdés
kristálycukor#kristélycukor
2022. aug. 20. 12:14
1/11 anonim válasza:
lehet a covid vagy a vakcina tompította az ízlelést és szaglást
2/11 anonim válasza:
Vásárolj többféle márkát és kiszerelést mindegyiket ugyanúgy ízetlennek érzed vagy csak bizonyos márkát?
3/11 A kérdező kommentje:
mindeggyiket ízetlenebbnek érzem. több kell a kávéba, hogy jó legyen.
2022. aug. 20. 12:42
4/11 anonim válasza:
Ezek nagyrészt izocukrok régen cukorrépából készítették.Leget ezért érzed gyengébbnek.
5/11 anonim válasza:
Hozzaszoktál es egyre többvkell...
Olyan mint a függőseg.
7/11 anonim válasza:
Simán eltudom képzelni, de mivel mesterséges ízfokozó, ha rászoktál, egyre több kell, mint bármi más élvezeti cikkből általában.
Igyál egy normál kólát, keserű?
8/11 anonim válasza:
Bebaszna, ha a cukor mesterséges ízfokozó lenne, LoL.
Ennyire csak nem lehet ostoba az átlagmagyar.
9/11 anonim válasza:
Mesterségesen előállított, amiről a kérdező kérdezett, azaz a kristálycukor!
10/11 anonim válasza:
Hazugság, a kristálycukor nem mesterségesen előállított.
Növényekből vonják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!