Lehetsèges hogy a tegnapi ivászattól vagyok fáradt ?
Figyelt kérdés
Tegnap 12 órán keresztül ittam 6 liter sör meg kevertem borral is másnap semmi baj nem volt viszont helyette olyan fáradt vagyok hogy akárhol el tudnèk aludni2022. márc. 21. 15:26
1/7 anonim válasza:
Igen, biztos hogy az a ba.Pihend ki magadat:)
2/7 A kérdező kommentje:
Volt igy máskor is ha èn iszok huzom reggelig 😀
2022. márc. 21. 16:54
3/7 anonim válasza:
Süt is rólad az értelem meleg, simogató fénye:D
5/7 A kérdező kommentje:
#3 Figyelj ide te nagy okos amit èn birok abba már a te kis csira fajtád belepusztult volna maradjunk ennyiben...tudod ha 12 órát dolgozol illik 12 órát mulatni is de ezt amit most irok jol tanuld be
Györi keksz a kekszek keksze,homosex a sexek sexe 👊🏼😎
2022. márc. 21. 22:39
6/7 anonim válasza:
Gratulálok, fantasztikus vagy te is meg a mondókád is.
7/7 A kérdező kommentje:
Jaaaajjjj köcsöööög 😂🤣
Szeretem az ilyen okoskodó barmokat nyirni amugy ez nem saját mondokám hanem rugos beke találta ki testvèrem 😂 amugy lebetegedtem azèrt voltam olyan fáradt nem baj jól jött most jópár napig nem kell dolgozni menni😂🤣 jöhet a kènyelem meg a gyógyszerek
2022. márc. 23. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!