Mit kezdjek ennyi zöldséggel?
Csináltam egy kis konyha kertet.
Alap zöldségek: paradicsom, paprika, uborka, cukkini.
Az a baj hogy túl sokat teremnek.
A hűtőben már kb a felső polc 20 kiló paradicsom, középső polc mégtöbb paradicsom, paprika, uborka stb.
De amitől félek az a cukkini.
Elvileg kb egy nagyobb kígyó uborka méretét kéne hogy el érje. De itt meg valami mutáns 1 méteres cuccok nőnek. (Meg kb 1 kilós paradicsomok)
Én ezt hónapok alatt se zabálnám fel, ez nagyon nagy hiba volt.
Pedig csak pár sor ilyen pici ültetvény van.
Paradicsomot szetofzni, daralni, elofzni a nedvesseget es eltenni suritet paradicsomnak. Lehet belole leves, pizzaszosz, bolognai
Facebook marketplacerol 10 ezerert mar lehet fagyasztot venni. Boven visszahozza az arat ha dugig teszed zoodsegekkel valamilyennformaban
Nem hittem, hogy eljön ez az idő, hogy én kamut kiáltok itt a GYK-n.
Messziről ordít a kérdésről, hogy kamu.
Soha nem látott aszály idején, kezdő kertészként teljesen kizárt, hogy ennyi mindened termett. A profik kínlódtak vele, és nem tudod, mi az a tócsni, és fogalmad sincs, hogy ki "termel" tojást a környékeden????? :D :D :D
26. Egyáltalán nem biztos hogy kamu, mert.
1. Talán mégis tudott locsolni.
2. A kérdező, egy tipikus városi lehet, aki nemrég költözhetett kertes házba, és még valóban senkit sem ismerhet a környékről
#27. Van kerted?
Ha lenne, tudnád, hogy a locsolás édeskevés volt. A rekkenő, végeláthatatlan hőség, és a nap megperzselt mindent. A málna ráégett a tőre, hiába volt locsolva. A paradicsom, paprika szintén megperzselődött. Csak akkor hiszek neki, ha leírja, milyen módszerrel enyhítette az aszálykárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!