Mit kezdjek ennyi zöldséggel?
Csináltam egy kis konyha kertet.
Alap zöldségek: paradicsom, paprika, uborka, cukkini.
Az a baj hogy túl sokat teremnek.
A hűtőben már kb a felső polc 20 kiló paradicsom, középső polc mégtöbb paradicsom, paprika, uborka stb.
De amitől félek az a cukkini.
Elvileg kb egy nagyobb kígyó uborka méretét kéne hogy el érje. De itt meg valami mutáns 1 méteres cuccok nőnek. (Meg kb 1 kilós paradicsomok)
Én ezt hónapok alatt se zabálnám fel, ez nagyon nagy hiba volt.
Pedig csak pár sor ilyen pici ültetvény van.
Akkor kell egy másik fagyasztó - télen igen jól jönnek a zöldségfélék -, és nem csak húsokat lehet/kell lefagyasztani. Meg mellesleg a zöldségek egészségesebbek is, mint a sok hús.
Nekem mindig jóval több zöldség van lefagyasztva, mint hús, azt mindig lehet kapni, jó minöségü zöldséget nem.
Egyébként a neten keress recepteket, rengeteg más is van, mint rántott cukkini!
Tócsni? Én nem tudom hogy az mi :(
"lehet adna mást cserébe, és pont a te zöldségeidre lenne igénye és adna cserébe tojást vagy nemtudom"
Az tény hogy itt ordítanak a csirkék, általában hajnal körül.
De nem hiszem hogy itt bárki is tojást termelne. Vagy ha igen, én nem ismerem...
"De nem hiszem hogy itt bárki is tojást termelne. Vagy ha igen, én nem ismerem..."
Ahol csirke van, ott általában tojást is termelnek
Főzz be lecsót. Cukkinisat es simát is.
Illetve lecsót darálva is eltehetsz lecsóalapnak, jo lesz ha lwgkozelebb porkoltot csimalsz, csomo idot sporolsz
Cukkinit lehet szeoetelve panirozni es folpavk kozott fagyasztani.
Ileltve reszelve kinyomkodva fagyasztani es utana kaprosan elkesziteni ugy mint a tokfozeleket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!