A vegánok azt mondják, hogy a húsevés káros azért mert a hús tele van antibiotikummal és vegyszerrel, de a nővény alapú ételt nem vegyszerezik, és nem gén módosítják ?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 21:47
11/25 A kérdező kommentje:
10- most nem a melegség a kérdés főtémája.
Ettől függetlenül töbször megesett, hogy érdeklődtem a témában a melegek pedig agresszívak lettek.
2022. aug. 8. 22:25
12/25 anonim válasza:
Ha egész életedben csesztetnek valamiért, akkor ha az a valami szóba kerül szerintem te is ideges lennél. A heterókat szerintem nem túl gyakran csesztetik (akár kormánypropaganda szinten) a heteróságukkal.
13/25 A kérdező kommentje:
12-es az emberek konkrétan nem mernek oda menni egymáshoz az utcán. Max iskolában vagy tévében van a cseszegetés.
2022. aug. 8. 22:51
14/25 anonim válasza:
Ha fiúként hosszú hajjal felszállsz a villamosra, akkor abban a pillanatban leköcsögöz három Magyar Harcos pólós betyár és két fideszes nyugger, úgyhogy szerintem nem csak a tévében megy a csesztetés. Pont nem ez a tapasztalat.
15/25 anonim válasza:
De igen, ezért fontos a zöldségeket és gyümölcsöket megmosni és megpucolni.
16/25 anonim válasza:
A kettes hatalmas igazságot írt. Komolyan nem értem miért lett lepontozva.
Engem nem érdekel, ki mit eszik, de elvárom hogy más se ugasson bele, én mit eszek.
17/25 anonim válasza:
A GMO sokszor ellenállóbbá teszi az adott növényt a környezettel szemben és/vagy több tápanyagot tartalmazók is kikerülnek ax így termeltek közt, de általában a terméshozamot célozza meg.
Kevesebb állat, kevesebb silány minőségű takarmány.
18/25 anonim válasza:
1
Hát..a napfény hat a növényre is meg az emberre is.
19/25 anonim válasza:
A GMO-tól miért félsz ennyire? Az kevésbé para, mint a növényvédőszerek, meg a talaj teljes kizsigerelése. Ugyanúgy rossz a mezőgazdasági növénytermesztés, mint az állattenyésztés, ez van.
20/25 anonim válasza:
A bio növényeket nem "vegyszerezik" és gmo-zzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!