A retket nem kell meghámozni, ugye?
Figyelt kérdés
Nyersen is ehető? (Miután elmosom)
Eddig mindig levágtam róla azt a lila részt, de az is ehető, nem?
2022. júl. 26. 12:57
1/15 anonim válasza:
Tisztázzuk, milyen retekről van szó!
A kis piros hónaposretekről? De azon nincs lila rész....
3/15 anonim válasza:
Ezt így eheted ahogy van, elég megmosni. Valakinek nem tetszik az íze, az pucolja meg max.
4/15 anonim válasza:
Soha nem jutott volna eszembe meghámozni....
6/15 anonim válasza:
Ehető, de boltit pucolva érdemes, házit nem kell.
7/15 anonim válasza:
Hámozni nem szokás,csak alaposan megmosni és utána szeletelni.
8/15 anonim válasza:
A héjában van a vitamin! :)
Kérdező, gyerekkorodban soha nem ettél ilyet? Most ennél életedben először!
Ahogy a német népi bölcsesség is mondja: die Auge isst mit.
Nehéz lefordítani de kb. azt jelenti, hogy evésnél az is számt, hogy mit látsz a tányéron. Márpedig ez a szép piros szín igencsak étvágygerjesztő. :)
9/15 Metionin válasza:
Az ilyet csak megmosom, hámozni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!