Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért vagy vegán?

Miért vagy vegán?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 17:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
22%
#29, nem én 22 voltam utoljára. Nem szoktam túl ragozni. :)
2022. febr. 23. 11:16
 32/37 anonim ***** válasza:
14%
Ja, hogy azért tűntek el mert valaki jelentette? Nem tudtam, hogy törlik az ilyet… (És nem értem miért pontozták le a kérdésem, hogy: “Miért törlődött innen pár válasz?”) Mivel nem az enyém törlődött… Jelenleg az enyém többek között az első válasz. De előtte már volt egy. És attól hogy valakinek szúrta a szemét, hogy az volt az első hogy: “Ez divat.” még nem kéne törölni, mert a párbeszéd során egymáshoz is szólunk és reagálunk és totál összekeveredik a párbeszéd, mert borul a sorrend, meg nem világos az ember mire reagál… Már ne haragudjatok, hogy ennyire eltértem a kérdés témájától, de ez nagyon felbosszantott.
2022. febr. 24. 00:09
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Az 1-es és a 10-es válasz az enyém, én pont a vegánság mellett érveltem. Csak nem értettettem hova lettek más válaszok amikre reagáltam. Mert értelmetlenné válik a szövegem ha eltűnik a negatív komment, amire reagálok. De ezt az agresszív lepontozást ok nélkül nem értem, pedig én is voltam meg akarok megint vegán lenni. Szóval nem a vegánság az oka ezen embereknek a frusztrálciójának. Szóval további szép napot mindenkinek.
2022. febr. 24. 13:34
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
34. Pont az 1-es írta azt hogy valaki csak divatból lesz Vegán.
2022. febr. 24. 13:51
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Igen de mivel ki lett törölve már nem 2-es a válaszom hanem az első lett.
2022. febr. 24. 14:40
 36/37 anonim ***** válasza:
79%

Én az egészségem miatt kezdtem el, de az állatok miatt maradtam. Sosem tudnék újra húst enni. Igazából a bolygónk miatt is, úgyhogy mindhárom ok együtt.

A fentebbi vitára: a dohányzás=húsfogyasztás a What the health c. filmben jelent meg, amit nem igazán magyaráztak, ami miatt kapásból rámondják az emberek, hogy "hülyeség", vegánok meg ezzel érvelnek, de ők sem tudják, miért. Kicsit elrontották ezt a részt a filmben, mivel a dohányzásról mindenki a tüdőrákra asszociál, és nyilván a hús nem okoz ugyanannyira tüdőrákot, mint a dohányzás. :D Meg úgy általánosságban nem is okoz azt. Viszont a tanulmány, melyet alapul vett a film, a szív- és érrendszeri betegségek rizikóját hasonlította össze. Sokan nem tudják, hogy a dohányzás ott is erős rizikófaktor, például az infarktusnál. Na, ott ugyanannyira rizikófaktor, mint a húsevés. Erről szólt ez a kutatás.

2022. márc. 3. 17:41
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: Én kőműves vagyok és növényi táplálkozást folyatok. A 3-as hozzászólóhoz hasonló tapasztalatokat vettem észre én is magamon. Sokkal jobban megy a munka így mint előtte. Viszont amikor ritkán mégis eszek valamilyen húsételt (csak ezt az állati ételek közül) akkor észreveszem hogy sokkal nehezebben birkózik meg vele az emésztőrendszerem. Ki kell próbálni és utána véleményt mondani. De tudom hogy a legtöbb embernél ez nemfog megtörténni, sokkal jobb az ízlelőbimbókat kényeztetni meg a finom ízeknek élni. Pedig mennyivel kevesebb beteg ember lehetne! 27/F
2022. márc. 3. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!