Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok! Milyen pozitív...

Vegánok! Milyen pozitív változást vettetek észre magatokon az áttérés után? Milyen tippeket tudnátok adni annak, aki szeretne vegán lenni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

én plant based étrenden vagyok, tehát 1-2 hetente fogyasztok tojást vagy halat, más állati eredetű dolgot nem. a legtöbb fogásom vegán.

nekem nagyon bevált ez az étrend, 14 és 21 éves korom között voltam peszkovegetáriánus étrenden úgy hogy halat fogyasztottam és tejtermékeket is, az elmúlt egy évben kezdtem el lecsökkenteni a tejterméket, kb. 3-4 hónapja nem is eszek egyáltalán ilyesmit, mert rájöttem, nem úgy viseli el a testem mint korábban.

fogytam valamennyit méghozzá testzsírból (tehát nem veszítettem izmot), kitisztult az arcbőröm, kevesebbet fáj a fejem, és nagyon minimálisan fáj csak a hasam amikor megjön, előtte két napig aludni se tudtam a fájdalomtól meg semmit se tudtam csinálni. több energiám is van, illetve megszerettem a gyümölcsöket pl. snackként vagy salátában, joghurttal, stb szoktam fogyasztani. ráadásul kevesebbet puffadok azóta. természetesen vitaminokat (pl. vasat, b vitamint) szedek, és mindig ügyelek arra, hogy legyen elég fehérjebevitel, minőségi alapanyagokat használjak, stb.

2022. jan. 16. 20:13
 12/15 anonim válasza:
41%
Nekem csak az ellentétéről van tapasztalatom, vegán voltam 10-20 éves korom között, aztán elkezdtem húst és tejterméket, tojást enni. Azóta sokkal egészségesebb vagyok és jobban érzem magam.
2022. jan. 19. 18:53
 13/15 anonim válasza:
0%
Őszintén én szinte semmit. Fél évig voltam vegán, nekem nem jött be. Rengeteget ettem, sosem laktam jól, főleg szénhidrátot ettem és én sajnos nem szeretem a teljes kiőrlésű lisztet. Napi 6 wrapet meg napi egy zacskó kesudiót meg pisztáciát simán bevágtam. Híztam is, pedig mindenhol azt olvastam, hogy csak úgy észrevétlenül olvadnak le a kilók, ha vegán leszel. Azóta vegetáriánus vagyok és nekem így sokkal jobb.
2022. jan. 26. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as: te NEM vegán voltál, hanem egy nagyon rosszul táplálkozó vegetáriánus. A vegán nem az, aki nem eszik sem húst, sem tejterméket, sem tojást, ennél lényegesen többet kellene figyelembe venni.

A vegán étrend föleg zöldségekre alapul, nem tésztafélékre.

Azért nem müködött nálad, mert nem megfelelöen összeállított étrended volt.

2022. jan. 26. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Napi egy zacskó kesudiót és pisztáciát bevágtál és csodálkoztál, hogy híztál? :D

Önmagában nem olvadnak le a kilók attól, ha valaki vegán. Jól is kell csinálni.

2022. jan. 26. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!