Milyen vega kajákat szoktatok kenyérfélékhez enni vacsorára?
Figyelt kérdés
Imádtam régen azt, amikor összeült a család, kipakoltunk mindent az asztalra, és szépen lassan eszegettünk kenyér mellé sonkát, kolbászt, stb. Na én a kenyeret már lecseréltem extrudált rudakra (vagy minek hívják az abonett szeleteit és társait), de ezzel is imádtam a füstölt disznóságokat. Aztán vega is lettem. Kérdésem az, hogy ti miket szoktatok a hűtőből kipakolni, és kenyérrel enni? Én ezeket:
- rákenni: margarin, humusz, pesto, globus szószok, torma, néha tökmagkrém
- mellé: zöldségek, sajtok (ezeket szeretném idővel elhagyni)
Neked mi a kedvenced?
2022. jan. 6. 22:16
41/78 anonim válasza:
Tehát csak azt tudod elképzelni, ami a saját igazadat támasztja alá, a másik meg hülyeség? Így nem lehet értelmesen vitatkozni.
42/78 anonim válasza:
Szerintem a hús feleslegességén alapuló elmélet pont akkora hülyeség mint a túlzott húsfogyasztás elmélete. (paleó) Tehhát, azt gondolom hogy az igazság valahol középtályon van.
43/78 anonim válasza:
Ez az állításod, tök jó, hogy leírtad. Már csak az indoklás hiányzik.
44/78 anonim válasza:
Nem mindenki tud jollakni csak nővényekkel. Tudom-tudom ő biztos rosszul étkezik!
45/78 A kérdező kommentje:
Ilyen komoly érvekkel nehéz vitatkozni. Először én sem tudtam, aztán rájöttem hogy fél kiló kákics helyett két kiló kákicsot kell ennem, és így már jó.
2022. jan. 12. 16:29
46/78 anonim válasza:
A 44-essel tényleg nehéz vitatkozni. Fura hogy az a nagy elefánt jól lakik növényekkel, bezzeg a girhes oroszlánnak hús is kell.
47/78 anonim válasza:
46. Mert az egyik növényevő, a masik meg húsevő. Az ember meg elvileg a kettő között van.
48/78 anonim válasza:
Ha az ember a kettő között van, akkor hogy lehet, hogy valakinek kell a hús, valakinek meg nem?
49/78 anonim válasza:
Azt gondolom hogy ennek különbözö okai lehetnek. (Vallási, etikai, egészségügyi).
50/78 anonim válasza:
Mint ahogy az iszlámban vallási okokból meg kell kövezni a nőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!