Van itt olyan vega aki a halat megeszi?
Figyelt kérdés
Hogy lehet a hal húsát megenni úgy, hogy vega/vegán (?) vagy? Mi a különbség a csirke, disznó stb hús és a hal között?2021. dec. 25. 18:14
1/64 anonim válasza:
Se a vega, se a vegan nem eszik halat, de millióan vannak, akik igen. Azért, mert a hal hidegvérű. Vagy azért, mert a többi húst nem szeretik. Én pl nem eszek sertewhust
3/64 anonim válasza:
Aki halat eszik, az nem vegetáriánus, főleg nem vegán, utóbbiak konkrétan semmilyen állati eredetű terméket nem fogyaszthatnak.
4/64 anonim válasza:
3. "utóbbiak konkrétan semmilyen állati eredetű terméket nem fogyaszthatnak."
Volt is már ebből vitám, mivelhogy szerintük az embernek nincs is rájuk szüksége.
5/64 anonim válasza:
én növényi alapú étrenden vagyok, ami nem egyenlő a vegán étrenddel, az én esetemben max heti 2x belefél a hal, illetve max heti 2x tojás is. tejterméket, egyéb húsfélét nem fogyasztok.
6/64 anonim válasza:
Vegetáriánus voltam 3 évig, de az utóbbi időben halat és rákot eszek. Szerintem nem kell címkezni, egyen mindenki ami jól esik és ne legyen az, hogy kívánja a halat vagy a húst de “nem lehet” mert ő vegetáriánus.
7/64 anonim válasza:
"Volt is már ebből vitám, mivelhogy szerintük az embernek nincs is rájuk szüksége."
Miért, mire van belőlük szükség?
8/64 anonim válasza:
Én eszem halat, nem állatvédelmi okokból lettem vega egyszerűen csak undorodtam a húsoktól. A halat valamiért szívesen eofogyasztom de abból sem mindentz csak a ponty,harcsa, lazacot. 🙂
9/64 anonim válasza:
#8: Ezzel nincs semmi baj, csak akkor nem vagy vega, hanem peszkateriánus. ;)
10/64 anonim válasza:
7. Akkor azzal próbáltam érvelni, hogy ha annyira szükségünk, akkor már régen felhagytunk volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!