Van itt olyan vega aki a halat megeszi?
"Ki mondta, hogy rosszul kéne éreznie magát a hústól bárkinek is?"
Pedig éppen a húsnak kéne jeleznie hogy: "Ember ne egyél meg, mert nincs rám szükséged. Mint ahogy valaki írta hogy szerinte a borotvapenge is emészthető. Igen valószínűleg az lenne, ha előtte jó eséllyel nem szabdalná szét az emésztőrendszeredet.
Nem a hús, hanem a szervezet jelzi. Azzal, hogy a vörös és feldolgozott húsok fogyasztása mellett sokkal nagyobb eséllyel lesz az ember rákos például. Ez pedig nem az én véleményem, hanem tény. Rengeteg kutatás bizonyítja.
Amit te állítasz, arra viszont nincs bizonyíték, sőt a 80 millió Földön élő vegán bizonyítja az ellenkezőjét.
"Nem a hús, hanem a szervezet jelzi."
oké, ezt sikeresen félrefogalmaztam! De a lényegen nem változtat, tehát már tudnánk hogy nem kell az már nekünk. Hiszen egy alkoholista is tudja hogy nem szabadna innia, hiszen rosszul van tőle, de mégis iszik.
Tehát, akkor szerinted sem magával a húsfogyasztással van a probléma, mint ahogy az általam feltett kérdésben szerepel. Hanem a nagyüzemi feldolgozással.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__114679..
Ezt már egy korábbi válaszomban írtam is, hogy nem feltétlen a húsfogyasztással van gond, hanem a körülményekkel.
De az alap kijelentés amire reflektáltam az az volt, hogy szükségünk van húsra és ezt szerettem volna kideríteni, hogy mi szükségünk volna. Mert ha szükségünk lenne az azt jelentené, hogy aki nem eszik az hiányt szenved. És ez nem feltétlen van így. Tehát az teljesen mindegy én vagy más mit gondolunk a húsfogyasztásról, te vesztel össze másokkal valamin amit nem tudsz megindokolni.
Tehát egyéni preferencia miatt szálltál vitába másokkal?
A változatossággal több értelme lehet a sült krumplin+ rántott húson élőket csesztetni mint a vegánokat, de a legjobb lenne ha senki étrendjébe kéretlenül nem szólnánk bele, főleg ha az az egyetlen indokod, hogy te vágysz rá ezért szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!