Van itt olyan vega aki a halat megeszi?
"Tehát egyéni preferencia miatt szálltál vitába másokkal?"
Nem egyéni preferencia, hiszen rajtam kívül még sok millióan élnek így.
"A változatossággal több értelme lehet a sült krumplin+ rántott húson élőket csesztetni mint a vegánokat,"
Most lehet hogy megleplek, de pont a paleo étrend amivel nem vagyok kibékülve. (Mondjuk ők pont krumplit nem esznek)
Értem, hogy sokan mások élnek így, de sokan mások meg hús nélkül. És ez egyéni preferencia, mert semmi tudományos érved nincs arra, hogy miért kell. Szimplán te így eszel és ezért szálltál vitába másokkal, nice.
Engem nem érdekel amúgy mivel vagy és mivel nem vagy kibékülve. Mert minden ember más , más szervezettel. Ami neked jó, nem lesz feltétlen másnak is az. A lényeg, ne vitázz más étrendje miatt :D
"Engem nem érdekel amúgy mivel vagy és mivel nem vagy kibékülve. Mert minden ember más , más szervezettel. Ami neked jó, nem lesz feltétlen másnak is az. A lényeg, ne vitázz más étrendje miatt :D"
Azzal nem is szállok vitába aki egészségügyi okok miatt kénytelen lemondani a húsfogyasztásról.
Csak részben.
"Mi nem megengedett a paleo diétában?
Gabonafélék, ideértve az olyan népszerű gabonaféléket, mint az árpa, kukorica, zab, rizs, rozs és búza
Bab vagy hüvelyesek
Tejtermékek
Finomított cukrok és mesterséges édesítőszerek
Finomított zsírok
Szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek"
Szóval én ezeket is fogyasztom. Mondjuk nálam a szénsavas üdítők kimerülnek az ízesített, szénsavas ásványvizekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!