Van itt olyan vega aki a halat megeszi?
Figyelt kérdés
Hogy lehet a hal húsát megenni úgy, hogy vega/vegán (?) vagy? Mi a különbség a csirke, disznó stb hús és a hal között?2021. dec. 25. 18:14
21/64 anonim válasza:
Jó, akkor a kedvedért inkább úgy fogalmazok, hogy szerintem a változatos táplálkozásban a zöldség mellett a húsnak is van helye.
22/64 anonim válasza:
Ha a kedvemre szerettél volna tenni, jobban örültem volna ha a kérdésre válaszolsz, nem a fogalmazás érdekelt :D de úgy érzem ma se tudom meg, mi az amiért kellene a hús, pedig én megpróbáltam.
23/64 anonim válasza:
Hogy miért kell a hús? Ugyanazért amiért a krumpli, vagy a sárgarépa! Egyszerűen csak egy táplálék a sok közül. Se több se kevesebb!
24/64 anonim válasza:
Nem érted! Mi van a húsban amit máshonnan ne lehetne fedezni? Milyen vitamin, ásványi anyag? Sárgarépara sincs szükség, hanem a benne lévő tápanyagra. De ugyanúgy le lehet élni egy életet sárgarépa nélkül, mint hús nélkül, ha máshonnan bevesszük azt amit ezekből vittünk volna.
25/64 anonim válasza:
"Sárgarépára sincs szükség, hanem a benne lévő tápanyagra."
Szerintem a hússal is ugyan ez a helyzet. Vagy gondolod ennénk ha 0 tápanyag lenne benne? Mert én ebben nem hiszek.
26/64 anonim válasza:
Húha. Igen ez a helyzet a hússal is, de arra lennék kiváncsi, milyen tápanyag van a húsban, ami csak onnan vihető be. Mivel nincs ilyen, ezért a kijelentésed, hogy szükségünk van rá, nem helytálló. Vannak benne tápanyagok, igen, de nincs benne olyan amit más ételből ne tudnál fedezni.
27/64 anonim válasza:
Hűha. Hol írtam én olyat hogy van olyan tápanyag ami kizárólag a húsban található meg? Szerintem sehol!
28/64 anonim válasza:
Azt írtad szükségünk van húsra. Mi más miatt lenne szükségünk mint a tápanyag miatt? Ha szerinted sincs ilyen tápanyag, akkor mégis miért lenne rá szükségünk?
29/64 anonim válasza:
"Ha szerinted sincs ilyen tápanyag, akkor mégis miért lenne rá szükségünk?"
A változatos táplálkozás miatt. Igen tudom, a vegánok is tudnak változatosan táplálkozni, de mi mindenevők ráteszünk még egy lapáttal!
30/64 anonim válasza:
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Sokkal változatosabban eszek mióta elhagytam a húst, sokkal több zöldség/gyümölcs/gabona létezik mint húsféle. De figyi, ahogy érzed! Csak emiatt ne vesz össze senkivel, mert nem feltétlen van igazad. Szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!