Aki vegán és kutyája van, annál a kutyára is rá van kényszerítve a vegán életmód?
"A lepontozóktól kérdezem, hogy akkor szerintük miért van vegán kutyaeledel?" Azért, mert a gyártó pénzszerzési lehetőséget lát abban, hogy a vegán állattartók közül a buták megvesznek egy ilyen terméket. Azért mert létezik, még nem lesz egészséges a kutyának, macskának. A dohányzás is elképesztően káros az emberi egészségre, mégis árulnak cigarettát, mert van rá igény és fizetőképes kereslet.
"Ezek a tápok nem lennének forgalomban, ha sorra pusztulnának el tőle az állatok."
Nem úgy kell elképzelni, hogy megeszi Buksi vagy Cirmi a vegán tápot, és másnapra elpusztul. Hanem beteg lesz, illetve minőségi éhezés áldozata. Lassan pusztul el, vagy rossz, szenvedő életet él. Nemrég olvastam erről egy nagyon tanulságos cikket, kár, hogy nem mentettem el. Ott részletesen le van írva, hogy miért nem megfelelő a vegán étkezés és a vegán tápok a kutyának, és különösen a macskának.
31-es!
Egy szóval nem írtam, hogy egészséges. A kérdésre válaszolva írtam, hogy nyilván van olyan kutya, amelyiket vegán étrenden tartanak, mivel vannak vegán kutyaeledelek.
Én magam sem vagyok vegán, a kutyámnak meg véletlenül sem vennék ilyet.
Mi az, hogy "rá van kényszerítve"?
A kérdésed stílusából azt érzem, semmi közöd a vegánsághoz. Ezzel nincs semmi baj, csakhogy az általad felvetett probléma kizárólag vegán probléma, amit a vegánoknak kell rendeznie maguk között.
Amikor egy húsfogyasztó beszól egy ilyenért egy vegánnak, az pont olyan, mintha a koncentrációs tábor tisztje szörnyűlködne a gulagban uralkodó körülmények miatt.
Tartsatok már egy kis önmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!