Azok a vegák/vegánok, akik mindenevő párt választanak, hogy etetik a születendő gyereket?
A kérdésem húsmentes étkezők tapasztalataira, szokásaira irányul, nem a vélemények érdekelnek.
Tehát, ha te nem eszel húst, vagy más állati eredetűt, de a párod igen, mit adtok, vagy mit fogtok adni a gyermeketeknek? Hússal, vagy húsmentesen fogjátok táplálni?
Nem teljesen értem még mindig. 100 éve pl. a rabszolgaság is totál természetes volt, mint mondjuk most a húsevés. Az tűnik természetesnek, mert a többség húsevő, de biztosan az a természetes, vagy csak a sok éves kultúra része?
Kérdező , ez nagyon gyenge. Írom ezt úgy,hogy nem eszek sem húst sem tejterméket.
Az ,hogy két lábon jársz vajon természetes, vagy csak sok éves a kúltúra része ?
Az,hogy nincs elég szőröd, ezért ruhát hordasz , az természetes, vagy csak a sok éves kúltúra része?
Az, hogy éjszaka világítasz ,mert fejletlenek az érzékszerveid vajon természetes, vagy csak a kúltúra része ?
Tudtommal a rabszolgatartásra semmiféle biológiai magyarázat nincsen ,miért volt rá szüksége az emberiségnek .
Az ember fogazata,emésztőrendszere, mindenkori életmódja lehetővé tette számára a húsevést. Lehet élni hús nélkül , nagyon sokan nem eszünk ilyen-olyan okokból , de ettől a húsevés még természetes ,nem egy rossz szokás mint a cigaretta vagy a játékgép függőség .. gondolom erre próbáltál kilyukadni a "kúltúra része" szöveggel .
#32-es mondjuk ezt véleményterrornak hívják,nem kommunikációnak :D
"Nem erőltettem, de ha nem tett volna így, nem tudtam volna közös gyerekeket vállalni"
"Meg mondtam a férjemnek (még esküvő előtt), hogy addig nincs közös család, amíg ebben egy értékrendre nem jutunk" -> úgy érted a te értékrendedre :D
veganangyalok.wordpress.com , ez csak valami tudományos szaklap lehet :D
Akkor hajrá #36 , éljél gyümölcsön, megnézzük 4-5 év múlva milyen állapotban lesz a hasnyármirigyed . Te nem valószínű,hogy megéled , de mi majd megvitatjuk.
Ez elég mellé ment, ugyanis mint már említettem ,igaz nem tudhattad,hogy ugyanaz a válaszoló vagyok de nem eszek sem húst sem tejterméket.
Nekem a hazugságokkal van a bajom. Szíve joga eldönteni mindenkinek mit eszik. De ilyen kamu,félrevezető,áltudományos oldalak linkelésével nem edukálod az embereket igazából,hanem hazugságokat terjesztesz.
Már el is kezdted a csúsztatást , a "fogyassz kevesebb húst" az egy teljesen másik üzenet,mint amiben azt állítod ,hogy az ember gyümölcsevő, ami nem igaz, soha nem is volt,és nem is lesz. Ez teljesen független attól,hogy ki mit eszik.
Szóval lehet érvelni, lehet képviseltetnie magát minden álláspontnak,de fake ostobaságokat attól,hogy valaki leír az interneten egy ingyenes 10 perc alatt összedobható blogoldalon még nem lesz igaz. Azzal,hogy te vegaként ilyen oldalakra alapozod az érvelésed csak nevetségessé teszed magad.
#32-es, jól írták: "addig nincs közös család, amíg ebben egy értékrendre nem jutunk" -> úgy érted a te értékrendedre" - a pénzügyek, lakóhely, ilyesmik okés, de a vegán életmód mégis hogyan függ össze a családalapítással, de komolyan?! Az, hogy Te vega/vegán vagy, a saját dolgod, de a férjedet még nem lenne jogod terrorizálni ezzel! Te nő vagy, Ő férfi, Te vegán vagy, Ő nem - és még akármi más, a különbségeket el kell fogadni, nem pedig a sajátunkat ráerőltetni a másikra! A gyerektéma sem szabad, hogy ettől függjön, ahogy írtuk - gyerek, nem gyerek, attól még joga van később eldöntenie az ilyen célú táplálkozási életmódját!
Jó nagy m*rha a férjed, hogy alárendelte magát ennek, a helyében én családalapítás helyett azonnal dobtalak volna, a vegán életmódod még rendben volna, de a beteges terrorizálásod én egy percig sem tűrtem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!