Budapesten a belvárosban lehet valahol kapni növényi "bacon-helyettesítőt"?
Figyelt kérdés
Pár hónapja még volt a Tescoban és az Aldiban is, de már hetek óta nem látok egyik helyen sem, pedig több üzletben is kerestem.
A Kálvin tér - Astoria - Deák vonalon, vagy a Nyugati pályaudvar közelében érdekelne lelőhely.
Ahol már kerestem: Astoria Tesco, Astoria közelében Aldi és Spar, illetve a Deák közelében levő Spar. A Sparban volt egyedül egyáltalán kiírva hogy forgalmazzák, de egyik üzletben se volt készleten.
Kifogytam az ötletekből - talán a Deák közelében levő kóser boltokban van ilyesmi? Nem lesz időm benézni mindbe...
Lehet valahol ilyen terméket vásárolni? Tud valaki lelőhelyet?
2021. szept. 7. 10:20
11/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért pontoztak le, teljesen igazad van. Akkor inkább ne is hirdesse hogy van ilyen termék...
2021. okt. 25. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!