Akik vegetáriánusok lettek, miért lettek azok?
A nővérem 20 éve vega,ma már inkább vegán. Állatvedelem miatt lett az de par év alatt rájött,hogy jobban is érzi magát,egészségesebbnek. 2 gyereket is szült,hiánybetegség nélkül.
Jómagam konkrétan az Eathlings című film után egy évig nem bírtam húst enni. Valószínűleg én rosszul csináltam ( egyhangúan) mert vérszegény lettem plusz híztam majd 10 kilót..
De nekem egy ev után szörnyen hiányzott a hús,mert szeretem nagyon. Így a mai napig eszem,bar próbálok heti több alkalommal húsmenteset enni.
Mi talán a férjemmel egy kisebbséget képviselünk, mert kizárólag egészségi okból nem eszünk húst (nem is szeretem magunkat vegetáriánusnak hívni). Egyszerűen annyi, hogy kipróbáltuk, és azóta sokkal jobban érezzük magunkat, energikusabbak vagyunk, lefogytunk, nincs gyomorégés, kajakóma, stb. Az állatvédelem egyáltalán nem szerepelt a szempontjaink között, a tágabban vett környezetvedelem egy kicsit. Tehát nem hiszem továbbra sem, hogy az ember ne ehetne néha húst, de azt igen, hogy ez az iszonyatos mértékű húsfogyasztás káros a környezetre.
Két gyerekünk van, ők esznek húst.
szerintem divatból lesz a vegetáriánusok nagy rsze vegetáriánus
semmi értelme, vagy tudományos alapja nincs.
A legtöbben csak majmolják a többi vegetáriánust(tisztelet a kivételeknek)
nagyrészt káros bohóckodás az egész
Én csak gabonát, krumplit, rizst és gyümölcsöt fogyasztok.
Vodka, pálinka, rum.
Édesapám miatt lettem vegetáriánus.
#5 ezt alkoholizmusnak hívják nem? 😆
Én elsősorban divatból lettem az, nem tagadom. Persze mindig is sajnáltam az állatokat. De a végeredmény ugyanaz, függetlenül attól miért választotod ezt az étkezési szokást. Nem szenved annyi állat! Szerintem ez a vegánság egyfajta diadala.
"semmi értelme, vagy tudományos alapja nincs."
nyilván azért nincs tudományos alapja mert nem tudsz olvasni, így tanulmányt se láthattál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!