Mi az erőszakmentes,konyha hívei vagyunk,. Ti milyen konyhát,vezettek ?
" Aki ilyen állatok húsát eszi maga is megtévesztett,lesz nem ismeri fel az igazságot !"
Ez már úgy hangzik mint egy vallási fanatizmus. Kéne már egy kis nyomor, meg éhezés, mert a bőség zavarában teljesen elborul az elméje egyeseknek.
Én eszek húst, sőt, személyesen ismerem a tyúkokat, amik a tojásomat tojják. Nem hat meg. Nem vágtam még csirkét, de láttam ahogy más csinálja, az se hatott meg.
Az emberek szenvedése meghat, megteszem amit tudok, hogy rabszolga mentesen fogyasszak (fast fashiont kerülöm) ha kell valami, először használtan keresem.
Igyekszem kevés műanyagot használni.
Szóval igen, képes vagyok az aggódásra és a lemondásra, de nem vagyok és soha nem leszek vegetáriánus.
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, tudod, hogy a drága kis tehenek előszeretettel esznek apró madarakat? Pedig állítólag növényevők...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!