Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánként mivel lehet izomtöme...

Vegánként mivel lehet izomtömeget növelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, ha vagytok itt vegán sportolók, mivel viszek be elegendő tápanyagot mindenből. Elsősorban fehérje és szénhidrát. Főleg izomtömeg növelésnél...

2021. jan. 20. 09:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
1%

Öő répával biztos nem 😂

Vegán sportolók?? OMG

2021. jan. 20. 10:34
 2/15 Sunshinedoll ***** válasza:
98%

szénhidrát: keményítőben gazdag zöldségek, krumpli, vagy rizs, vagy egyéb gabonák (meg hát ugye ZÖLDSÉGEK :))

fehérje: hüvelyesek, igény esetén vegán fehérjepor.

Nem növelek izmot ugyan, de nem eszek növényi eredetű dolgokat és sokat sportolok. Minden nap eszek hüvelyeseket, mikor pedig hízni szerettem volna, akkor több rizst meg gabonát ettem.

A facebookon van amúgy van egy ilyen csoport hogy "vegán életmód: receptek és edzéstervek" ott vannak kifejezetten testépítők meg edzők is, szerintem érdemes ott nézelődni :)

2021. jan. 20. 10:40
 3/15 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
bocsánat, azt akartam írni, hogy nem eszek állati eredetű dolgokat :D
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Fehérje: Hüvelyesek, vegán fehérjepor

Szenhidrat: zabpehely, Rizs, zoldsegek

5/15 anonim ***** válasza:
74%
1es válaszoló figyelmébe ajánlajám a Game changers dokumentumfilmet.
2021. jan. 20. 10:45
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
98%

Venus Williams, Colin Kaepernick, Lewis Hamilton, Kyrie Irving, David Haye, Tony Gonzales, James Wilks, Heather Mills, Kendrick Farris, Jermain Defoe, Patrick Baboumain, Nate Diaz, Alex Morgan, Arnold Schwarzenegger (állítása szerint 99%-ban vegán) + sokan mások.

Arról az ember nem feltétlen tehet, hogy tudatlan, de arról már igen, ha arrogáns is :D

2021. jan. 20. 10:49
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Arnold Schwarzenegger lehet, hogy ma mar vensegere vegan lett ... de az utam a csucsra cimu konyveben azt irta, hogy napi kilos mennyisegu steak volt a nyami-nyami :)
2021. jan. 20. 11:44
 8/15 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Sikerült megragadnod a lényeget, ügyes vagy, kapsz egy piros pontot :D
2021. jan. 20. 11:49
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
2021. jan. 20. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
98%

Vegánként mivel lehet izomtömeget növelni?

Novenyi feherjevel ... buza, csicseriborso, szoja.

2021. jan. 20. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!