Mennyi idő a testzsírszázalék csökkentése? 18%os testzsírral szép szálkás fizikum érhető el egy nőnél, vagy érdemes lejjebb menni? Illetve hogyha a testösszetételt nézzük, érdemes izmot építeni még ha 50%os az izomtömegem? 21/L
Jelenleg 20-21%os a testzsírom. Mivel nő vagyok, és nem szeretnék versenyezni, kb 18%ig szeretnék lemenni. Szerintetek egy hónap alatt elérhető ez az eredmény? Az edzőm azt mondta ne várjak 3% csökkenés egy hónap alatt. Holott heti átlagban 1.volt hogy 2% is lement. (kb 27%ről indultam)
Ez csak a kezdeti gyors fogyás volt, és innentől lassabban fog menni? Nektek mi a véleményetek?
Illetve jó cél a 18%? Volt 14%os testzsírom is, de akkor a menstruációm se jött meg:( igaz, akkor semmi izom nem volt rajtam.
Ne akarj sietni, ez az elso :) a masodik 18 az eleg lesz, nem akarsz te semmit csak jobban kinezni ehhez pedig ez boven eleg. Nonel nem egeszseges az alacsony tzs.
Minnel lejjebb mesz a %ban annal jobban belassul a zsiregetes. Ne aggodj, csinald, nem lehetetlen egyebkent nyarig a 14% sem, csak nincs ertelme. Igy is jol nezhetsz ki :))
A strandon látszik maximum, januárban biztos nem :)
Szóval tényleg nem fontos ez ilyen szempontból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!