A vegaság nagyrészt női életmód?
Minden novenyevo nyunyoka :) Szaladgalnak a termeszetben es ha szemben talalkoznak az 'elettel' (aki en vagyok), allandoan okoskodnak ... megakarjak mondani mi a szabaly ... elvarjak, hogy masok pukkedlizzenek nekik ... de ha ossze huzom a szemoldokom, akkor bepisilnek es mindig rendorert kiabalnak :))))
Husevoknel mas a helyzet ... ha osszebb huzom a szemoldokom a kelletenel, akkor megrazzak hamar a pofon-fat :DDD Akkor aztan repulnek a pofonok.
Szoval van kulonbseg magotcsipegeto es vereshust zabalo kozott! :P
Mi együtt lettünk vegánok a párommal. Azt, hogy ő vegán, sosem merte így kimondani senkinek a mai napig. A családja is csak annyit tud, hogy nem eszik húst. A kollégái annyit láttak, hogy míg ők minden munkahelyi vacsoránál sztéket, meg csülköket zabálnak, addig ő rendszeresen gombás ételeket rendel. Egy idő után feltűnt nekik, és rákérdeztek, de elmondása szerint nem adott rá egyenes választ, mert kicsit cikinek gondolja a többi férfi előtt.
Egyébként erről olvastam, hogy a férfiak ettől kevésbé érzik magukat férfiasnak, ha nem esznek húst, és emiatt jobban szégyellik ezt az étrendet, mint a nők, szóval ha ilyen alapon közelítjük meg a kérdést, nem is egészen hülyeség. A férfiasság egyik jelképe a nagy húszabálás.
Ezzel nem azt mondom, hogy minden férfi szégyelli, hogy vegetáriánus vagy vegán, de tényleg olvastam, hogy van egy ilyen jelenség.
Én sok vegetáriánus vagy vegán férfit is ismerek (apám, a párom, sógorom csak hogy közeli ismertségből mondjak párat).
Tény, hogy a férfiaknak kevésbé szimpatikus életmód, mert szerintük - a környezetvédelemhez hasonlóan - "lányos" dolog nemtudom... etikus döntéseket hozni és empatikus lényként élni és logikus döntéseket hozni a minket körülvevő információk alapján I guess :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!