Mennyire nehéz átállni vegetáriánus életmódra?
3-as: ki beszélt fogyókúráról?????
Ugyanis a diéta NEM fogyókúrát jelent, hanem speciális étrendet.
Másrészt a vegetáriánus étrendtöl is lehet fogyni, meg a szénhidrát sem akadályozza a fogyást!
Nagyon egyszerű, a bulgurtól kezdve a kásáig, szófás készítményekig, a csicseriborsòig, vöröslencséig, a kókuszzsírig, a növênyi tejig, a különböző zöldséges ételeken át nagyon sok egészséges finomságot lehet fogyasztani.
Nekem sem volt gond, soha nem bírtam a húst és elvi alapon pikk pakk ment az egész.
Èn évek óta reggelire zabpelyhet eszek azaz kását főzök belőle. Csak víz kell hozzá, kb 5-6 perc az egész és aszalványokat, fekete csokit vagy gyümölcsöket, reszelt almát/fagyasztott erdei gyümölcsöt teszek rá van hogy mézzel.
Nagyon egêszséges és olcsó.
Aztán én imádom a cukkinit és a gombákat. A vöröslencse az egyik kedvencem a spenótról, bèbi spenótról nem is beszélve.
5-ös
Ezeket az élelmiszereket nem mondanám olcsónak. Meg elég nehéz a napi fehérjebevitelt megoldani vegetáriánus, de leginkább vegán étrend szerint.Szejtán és a szójából készült ételek elég kellemetlen ízűek.
Vegtáriánusként nem nehéz. Bab, lencse, tojás, túró'sajt, tejföl....
Amúgy a gladiátorok sem ettek húst. Árpán és lencsén éltek főleg. Inkabb pufik voltak mont izmosak. De ez kellett is mert a háj megvédte őket a komolyabb sérülésektől.
5-ös vagyok...ugye te hülyéskedsz? Nem mondanád olcsónak????
Kb 300 Ft a kása zabpehely, kb másfélhónapig kitart. Tele van ásványanyagokmal. A fehérjét a legkönnyebb pótolni!
A bulgur pedig az egyik legolcsóbb alapanyag, 3x akkora lesz egy pohárka. Nagyon egészséges.
a párszázforintos cukkinit és a vöröslencsét nem is említve.
160 ezerből élek az édesanyámmal együtt...könyörögöm, mielőtt baromságolat írsz, kicsit nézzél már utána a dolgolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!