2/9 anonim válasza:
Szerintem semmi természetes nincs benne a cukron és a vízen kívül ezért valószínűleg igen.
3/9 anonim válasza:
Mitől ne lenne? Szerinted mennyi hús van benne?
4/9 anonim válasza:
Így hirtelen a Hellről nem találtam infót, de itthon kaphatóak közül a Red Bull például vegán.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, másik helyen most azt olvastam, a Monster is vegán, szóval passz. Egy angol nyelvű fórumon pedig azt írták, drága lenne a taurint állati eredetű cuccokból előállítani... A Hell úgy látom 100%-ban magyar cég, esetleg írjál nekik ha biztos akarsz lenni. Az a baj, hogy nincs infó erről, és mivel magyar, angol nyelven sincs semmi.
7/9 anonim válasza:
A hellben taurin helyett koffein van. Mivel cikkben említik a kávét mint alternatíva. Gondolom az is vegán.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha biztos választ szeretnék vagy hívd fel őket vagy írj egy emailt.
9/9 anonim válasza:
Vegánnak Vegán de ha vérvegán vagy egy fillérrel sem támogatod a Xixo céget mert számos gyorsétterem kiszállítója így ezzel is az állatipart támogatod részben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!