Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Azért vannak mű hús vegán...

Azért vannak mű hús vegán termékek (vegán párizsi, vegán virsli stb.), mert a vegánok is vágynak húsra?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 11:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
81%
De azt se jelenti hogy minden vegán elítéli. Erről ennyit.
2021. jan. 6. 15:46
 32/34 anonim ***** válasza:
89%
Felesleges erről vitáznotok, a lényeg, hogy egyre többen vannak azok, akik megpróbálnak kevesebbet ártani, akár az állatoknak, akár a környezetnek. Mindegy, hogy valaki vegetáriánus, vegán, vagy néha eszik műhúst, esetleg tudatosan kevés húst eszik... Mindegyik mód dícséretes, mindenki adja bele magához mérten a legtöbbet. A lényeg, hogy erről szó van, és haladunk egy élhetőbb, békésebb világ felé!
2021. jan. 6. 15:59
 33/34 anonim ***** válasza:
25%

A vegánok és a vegetáriánusok elítélik az állatok leölését és a leölt állatokból származó bármiféle termékek felhasználását, legyen az táplálkozási vagy ruházkodási célra.

A vegánok ezen kívül az összes olyan állati terméket sem használják fel, ahol az állatok kizsákmányolása vagy későbbi kiiktatása (pl. tejelő marhák életük végén húsmarhának leölése) szóba jöhet...

Bármiféle próbálkozás, ami ezt "felvizezni" próbálja, már nem igazán vegán és nagyon sokszor láthattuk már az efféle hozzáállásból eredő visszaéléseket.

Ettől még igazad van abban, hogy az egy üdvözlendő irány, hogy egyre többen szeretnének kevesebbet ártani az állatoknak és ez nagyon becsülendő.

2021. jan. 9. 08:44
 34/34 anonim ***** válasza:
80%

Ez ember függő.

Sokan a húsipar kegyetlen bánásmódja ellen tiltakoznak úgy, hogy nem fogyasztanak állati terméket. Nekik nehéz lehet a megszokott ízek nélkük, számukra hiánypótló termékek.

Én 14 éve vagyok vegetáriánus, én egyszercsak képtelen voltam megenni az állatokat.

Az első pár évbe szenvedtem vele, mert sok kedvenc húsos kajám volt előtte, hiányzott az ízük. Ez teljesen elmúlt.

Volt hogy a család próbaképp vett nekem vegán virslit, párizsit, kolbászt. De pont úgy néztek ki, és a szaguk is olyan volt mint a húsnak, egyáltalán nem vonzott, sőt.

Szóval embere válogatja. Bármilyen elhivatottságból lesz az ember vega/ vegán, az első pár év nehéz a megszokott, szeretett ízek miatt.

2021. jan. 13. 09:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!