Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok, hogyan étkeztek egy...

Vegánok, hogyan étkeztek egy hotelben?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
99%
Nyilván olyan helyen szállnak meg ahol van vegán menü. De még ez sem fontos, ha nem akarnak a szálláson enni, hanem elmennek étterembe.
2020. dec. 28. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Esetleg visznek magukkal kaját. Lehet nagyon spórolós megoldásnak tűnik, de mi és az ismerőseink, ha hotelben/apartmanban/kempingben/vendégházban szállunk meg, sosincs benne az árban a kaja, és mindig elcsomagolunk legalább a napok felére (de inkább az összesre) ennivalót. Pl otthon főzött főételeket, kenyereket, müzlit, csokit, tejet, tojást, olajat, meg üdítőt, vizet, alkoholt. Ha valami elfogy irány a bolt/rendelünk kaját.

Ui.: Én nem vagyok vegán, de gondolom attól, hogy valaki nem eszik húst, ugyanúgy tudja ezt csinálni, mint bárki más (csak nyilván nem hoz tejet és tojást 😅)

2020. dec. 28. 16:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy vegán nem eszik tejet és tojást sem
2020. dec. 28. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Keresek valamit ami a fogamra való.
2020. dec. 28. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
99%

Ezért zárójeleztem be, hogy nyilván nem fog magával vinni ilyesmit, mert nem eszik ilyet.

De zabtejet mondjuk vihet🤷‍♀️

2020. dec. 28. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

1. Olyan helyre megy, ahol tudja, hogy van vegán opció

2. 4 csillag és fölötte ez már alap elvárás, hogy legyen vegán menü..

2020. dec. 28. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Több mindent lehet enni egy normál étteremben/hotelban is, de nem túl nagy a választék.

Reggelihez kávét/teát üresen, cukorral, lekvárt, (vizes) zsömlét, kiflit, kenyeret, pirítóst, esetleg paprika-paradicsonm-uborkát, zabkását vízzel (én eleve nem szeretem édesen) de legtöbbször van még más is, ami belefér.

Ebéd/vacsorára salátákat, kenyérfélét hozzá, tésztaétekeket, fözelékeket, fött krumplit, párolt rizst (általában olajjal készül), párolt zöldségféléket meg az étlapról lehet mindig találni egyebeket is.

Persze két hét alatt kicsit egyoldalú a választék, de ha csak pár napról van szó, akkor meg lehet oldani.

Ma már a legtöbb kicsit is komolyabb étteremben/szállodában rugalmasak, eleve vannak húsmentes ételek, a tejtermék/tojásmentes részt meg kérésre megoldják, ahol lehet.

Ha meg abszolút nem akarnak együttmüködni, akkor marad a különbözö szendvicsfélék, friss zöldségekböl saláták, esetleg zödlségkönzervek - de ilyen helyre többet nem megyünk.

2020. dec. 28. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem lenne ilyen menü a hotelben és a közelben se volna valami étterem, ahol lehetne venni én vinnék magammal kaját, akár 3-4 napra is.
2020. dec. 28. 20:17
 9/12 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
Nagyon ritkán eszek hotelben, olyankor mondjuk a reggeli büféről a gyümölcsöket szoktam lekapni, vagy zabkását csinálok, ilyesmi, napközben meg intézek magamnak máshol kaját.
2020. dec. 28. 20:35
 10/12 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
A legtöbb hotelben van már legalább zabtej vagy szójatej, legalábbis ahol én voltam, ott volt mindig.
2020. dec. 28. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!