Vegánok, hogyan étkeztek egy hotelben?
Esetleg visznek magukkal kaját. Lehet nagyon spórolós megoldásnak tűnik, de mi és az ismerőseink, ha hotelben/apartmanban/kempingben/vendégházban szállunk meg, sosincs benne az árban a kaja, és mindig elcsomagolunk legalább a napok felére (de inkább az összesre) ennivalót. Pl otthon főzött főételeket, kenyereket, müzlit, csokit, tejet, tojást, olajat, meg üdítőt, vizet, alkoholt. Ha valami elfogy irány a bolt/rendelünk kaját.
Ui.: Én nem vagyok vegán, de gondolom attól, hogy valaki nem eszik húst, ugyanúgy tudja ezt csinálni, mint bárki más (csak nyilván nem hoz tejet és tojást 😅)
Ezért zárójeleztem be, hogy nyilván nem fog magával vinni ilyesmit, mert nem eszik ilyet.
De zabtejet mondjuk vihet🤷♀️
1. Olyan helyre megy, ahol tudja, hogy van vegán opció
2. 4 csillag és fölötte ez már alap elvárás, hogy legyen vegán menü..
Több mindent lehet enni egy normál étteremben/hotelban is, de nem túl nagy a választék.
Reggelihez kávét/teát üresen, cukorral, lekvárt, (vizes) zsömlét, kiflit, kenyeret, pirítóst, esetleg paprika-paradicsonm-uborkát, zabkását vízzel (én eleve nem szeretem édesen) de legtöbbször van még más is, ami belefér.
Ebéd/vacsorára salátákat, kenyérfélét hozzá, tésztaétekeket, fözelékeket, fött krumplit, párolt rizst (általában olajjal készül), párolt zöldségféléket meg az étlapról lehet mindig találni egyebeket is.
Persze két hét alatt kicsit egyoldalú a választék, de ha csak pár napról van szó, akkor meg lehet oldani.
Ma már a legtöbb kicsit is komolyabb étteremben/szállodában rugalmasak, eleve vannak húsmentes ételek, a tejtermék/tojásmentes részt meg kérésre megoldják, ahol lehet.
Ha meg abszolút nem akarnak együttmüködni, akkor marad a különbözö szendvicsfélék, friss zöldségekböl saláták, esetleg zödlségkönzervek - de ilyen helyre többet nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!