Ti hogy étkeztek terhesen?
A terhességem elején vagyok, első terhességem.
Mostananában napi szinten meg tudnám enni a kínai kaját, abból is leginkább a tésztákat.. Meg néha a csípőset..
Amióta meg tudtam, hogy babát várok, mindig teljes kiőrlésű kenyeret veszek, sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, szedek 3000-es D vitamint, tőzegáfonyát, és femibion 1-et.
Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok. 😊
Én évek óta teljes kiőrlésű kenyeret eszek, szóval kb semmit nem változtattam. Az elején én is próbáltam sok gyümölcsöt enni, de fárasztó hogy mindig meg kell hámozni (nagyon puffadok a héjától sajnos), így ez nagyon sokszor elmarad. A reggeli és vacsora szendvicshez próbálok mindig valami zöldséget enni. Ebéd az változatos főtt kaja, általában valami hús körettel. Sajnos rengeteg csokit eszek, nagyon kívánom, de nem vagyok cukros szóval nem vészes, a hízás is tartományban van még. Terhesvitamint szedtem előtte 3 hónappal már, harmadik trimeszterben már azt sem. Magnéziumot eszek, hogy ne keményedjek. Heti kettő csipsz lecsúszik.
Szerintem ha kívánod a kínait, és nincs baj a cukroddal plusz nem hízol nagyon tőle, akkor nyugodtan egyed. Néha én is toltam mekis kaját, most hogy már nem dolgozom nincs a közelben így ez már kimarad, pedig nagyon szoktam kívánni.
Napi egy kávé.
Colat nagyon kívánom, néha vesz a férjem.
Ennyi, szerintem ha eleget eszel hasznos kalóriából akkor úgyis nőni fog rendesen a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!