Naponta hányszor étkeztek?
Napi 2x eszek,ebédet és vacsorát ,de szoktam nassolni:)
Este eszek többet.
Naponta 2-3x eszem, változó hányszor. Van, amikor nincs kedvem minden étkezéshez, pl.: ha későn kelek, akkor ebéd-vacsora van csak, de az is előfordul hogy jól beebédelek, és akkor csak reggeli-ebéd.
Ebédre vagy vacsorára szoktam többet enni, az egyik abból mindig főtt étel, van, hogy mindkettő.
2x eszem általában, de nekem egyedi napi beosztásom van :)
11-12 óra fele reggelizem, hagyományos, joghurt, alma, pirítós stílusú reggeli, vagy ha nagyon odateszem magam villásregi tükörtojással vagy omlettel, de az ritka
18-19 felé pedig vacsizom, ha haverokkal akkor sör meg pizza, ha egyedül akkor valami szendó
Sajnos van, hogy csak 1-szer. De akkor sokat.
De próbálom jobban elosztani, csak olyan hülye a munkám, hogy nem egyszerű. Pedig érzem magamon, hogy nem jó így.
Változó, 2,5 és sok alkalom között. Reggel semmit vagy nagyon keveset eszem (s az is inkább 10-11-kor van), régen este ettem sokat, most inkább "ebédre", ami valahol 3-6 között van (6-kor akkor, ha nem vagyok itthon korábban).
Ha reggelizek, akkor többször eszem, mert a reggelitől megéhezem, reggeli nélkül sokáig nem. Ez mindig így volt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!