Naponta hányszor étkeztek?
Figyelt kérdés
És mikor esztek többet ? Reggel , délben vagy este ?2013. máj. 4. 14:12
11/24 anonim válasza:
Napi négyszer.
Reggeli egy szeelt barna kenyér sonka vagy sajt és zöldség
Tízórai gyümölcs
Ebéd főtt étel
Vacsora visrli, tojás, vagy valamihasonló
12/24 anonim válasza:
Napi négyszer-ötször, ebédre a legtöbbet, vacsorára is majdnem annyit, reggel keveset.
13/24 anonim válasza:
Általában háromszor vagy négyszer eszek naponta. Először reggelit,mielőtt elmegyek otthonról.Aztán,ha van időm,akkor eszek valamit még ebéd előtt. Utoljára pedig legtöbbször 4-5 körül eszek uzsonna/vacsora szerűséget. Egyébként szerintem a legtöbbet délelőtt eszek,de inkább ugyanannyit minden étkezésnél.
14/24 anonim válasza:
Négyszer, ebédre a legtöbbet. Menzás vagyok.
15/24 anonim válasza:
Napi ötször eszem. Persze van amikor mondjuk a tízórai kimarad valami miatt,de igyekszem nem kihagyni az étkezéseket,mert azt nem szeretem, ráadásul ugye már hozzá is vagyok szokva így a szervezetem is igényli. Talán ebédre eszem a legtöbbet,de azért igyekszem reggel is úgy enni,hogy legyen energiám a nap folyamán.
16/24 anonim válasza:
Naponta 2x vagy 3x eszek ez változó:)
De este mindig többet eszek.
17/24 anonim válasza:
napi 2szer. delelott egy kefir gyümölcsel. aztan este jo adag valami meleget :) . elhizva nem vagyok. 165/48
18/24 anonim válasza:
4x, négy körül van a főétkezés, az a legtöbb. Szoptatok.
19/24 Szekeres Ilona válasza:
Én háromszor szoktam enni.Reggelit ebédet vacsorát de van mikor csak reggelit és vacsorát.
20/24 anonim válasza:
Különleges diétán vagyok.
6x eszem egy nap.
7-9-11-13-15-17 órakor.
Napi 1000kcal.
Reggeli 200, ebéd 300, többi 125kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!