Ti hogy etkeztek a hetkoznapokban? Van idotok fozni? Egyutt eszik a csalad? Munkahelyen rendeltek?
Nem szoktam reggelizni, inkább tízóraizom úgy 10-11 körül, egy kis szendvicset vagy péksütit eszek, kávét iszom.
Dél-1 között ebédelek a munkahelyemen, ha nem viszek meleg ételt akkor tudok szendvicset venni, néha jó az is.
A vacsora változó mikor van nálunk, 5-8 között bármikor, ilyenkor eszünk együtt a párommal, szinte mindig meleg ételt. Természetesen van időnk főzni, vagy együtt vagy felváltva szoktunk, kb. 2 napra, ritkán 3.
nem igazán reggelizünk, max néha egy kis piritos, vagy péksüti, de amúgy kávé, tea és irány melózni.
délben szendvics, vagy olyan kaja amit előtte nap főztem otthon, esetleg egy kis péksüti, páromnál szintén ugyanez. esténként szinte mindennap főzök vacsit hiszen párom fizikai munkát csinál, muszáj legalább egyszer egy nap meleg ételt ennie. általában egytálételt csinálok, vagy tésztás, húsos kajcsit, leveseket ritkábban, inkább hétvégén. vasárnap kiadósabb kajákat készítek. szinte mindig együtt vacsorázunk, szépen megterítek minden alkalommal, egy gyertya, egy pohár bor előtte, közben beszélgetés és jó ízűen megvacsizunk.. persze ez nem jó ha épp diétázok, de akkor is odaülök szolidaritásból a férjemhez hogy ne egyen egyedül csak akkor épp én nem eszek vagy csak egy gyümölcsöt :)
reggeli szendvics, rántotta, müzli tejjel, melegszendvics, főtt virsli, vajas-mézes, vajas-lekváros kenyér, keksz kakaóval, kalács lekvárral, tejjel stb
Munkába/suliba mindenki visz amit szeretni-gyümölcs, keksz, joghurt, szendvics, saláta hússal, vagy meleg ételt amit előző nap főztem
Attól függ, ki hogy ér haza, ha valaki már itthon van 1-2között akkor az eszik meleg ebédet egyedül.
Este már mindenki itthon van, akkor vacsorázunk: Leves és fő étel(húsos/tésztás/főzelék valamivel, egytálétel stb)
Reggel én itthon iszom egy kávét, a férjem semmit.
Munkába menet veszünk péksüteményt, azt bent esszük meg melóban.
Ebédre a férjem kijár menzára a munkatársaival, én bent eszek, vagy otthonról hozott kaját, vagy ha nem főztem akkor rendelek valamit.
Este itthon igyekszem főzni másnapra, ill. a férjemnek az a vacsora, én hideget (szendvics, tojás, virsli, saláta) szoktam vacsorázni. Nem együtt vacsizunk, mindketten a net/tévé előtt, ez az elcsendesülős-kikapcsolódós időnk :) (Mivel együtt járunk haza autóval, eddigre már megbeszéltük hogy kivel mi történt aznap.)
Hétvégenként viszont rendesen együtt ebédelünk, szépen terített asztalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!