Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hogy etkeztek a hetkoznapok...

Ti hogy etkeztek a hetkoznapokban? Van idotok fozni? Egyutt eszik a csalad? Munkahelyen rendeltek?

Figyelt kérdés
Mindenkinek koszonom,aki valaszol.
2013. nov. 12. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Reggeli, ebéd vacsora. A reggeli mindig kave/forrocsoki/tea valami süteménnyel vagy keksszel. Az ebéd szendvics, a vacsora mindig főtt etel. Nálunk a vacsora a foetkezes. Van idom főzni, igy en es együttes szik a család esténként. Nem dolgozom, de amikor dolgoztam se rendeltem, vittem magammal ételt.
2013. nov. 13. 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem szoktam reggelizni, inkább tízóraizom úgy 10-11 körül, egy kis szendvicset vagy péksütit eszek, kávét iszom.

Dél-1 között ebédelek a munkahelyemen, ha nem viszek meleg ételt akkor tudok szendvicset venni, néha jó az is.

A vacsora változó mikor van nálunk, 5-8 között bármikor, ilyenkor eszünk együtt a párommal, szinte mindig meleg ételt. Természetesen van időnk főzni, vagy együtt vagy felváltva szoktunk, kb. 2 napra, ritkán 3.

2013. nov. 13. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:

nem igazán reggelizünk, max néha egy kis piritos, vagy péksüti, de amúgy kávé, tea és irány melózni.

délben szendvics, vagy olyan kaja amit előtte nap főztem otthon, esetleg egy kis péksüti, páromnál szintén ugyanez. esténként szinte mindennap főzök vacsit hiszen párom fizikai munkát csinál, muszáj legalább egyszer egy nap meleg ételt ennie. általában egytálételt csinálok, vagy tésztás, húsos kajcsit, leveseket ritkábban, inkább hétvégén. vasárnap kiadósabb kajákat készítek. szinte mindig együtt vacsorázunk, szépen megterítek minden alkalommal, egy gyertya, egy pohár bor előtte, közben beszélgetés és jó ízűen megvacsizunk.. persze ez nem jó ha épp diétázok, de akkor is odaülök szolidaritásból a férjemhez hogy ne egyen egyedül csak akkor épp én nem eszek vagy csak egy gyümölcsöt :)

2013. nov. 13. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:

reggeli szendvics, rántotta, müzli tejjel, melegszendvics, főtt virsli, vajas-mézes, vajas-lekváros kenyér, keksz kakaóval, kalács lekvárral, tejjel stb

Munkába/suliba mindenki visz amit szeretni-gyümölcs, keksz, joghurt, szendvics, saláta hússal, vagy meleg ételt amit előző nap főztem

Attól függ, ki hogy ér haza, ha valaki már itthon van 1-2között akkor az eszik meleg ebédet egyedül.

Este már mindenki itthon van, akkor vacsorázunk: Leves és fő étel(húsos/tésztás/főzelék valamivel, egytálétel stb)

2013. nov. 13. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Reggel én itthon iszom egy kávét, a férjem semmit.

Munkába menet veszünk péksüteményt, azt bent esszük meg melóban.

Ebédre a férjem kijár menzára a munkatársaival, én bent eszek, vagy otthonról hozott kaját, vagy ha nem főztem akkor rendelek valamit.

Este itthon igyekszem főzni másnapra, ill. a férjemnek az a vacsora, én hideget (szendvics, tojás, virsli, saláta) szoktam vacsorázni. Nem együtt vacsizunk, mindketten a net/tévé előtt, ez az elcsendesülős-kikapcsolódós időnk :) (Mivel együtt járunk haza autóval, eddigre már megbeszéltük hogy kivel mi történt aznap.)

Hétvégenként viszont rendesen együtt ebédelünk, szépen terített asztalnál.

2013. nov. 13. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek nagyon hasznos volt. A parommal vagyunk ketten, mi munka utan mindig beulunk egy kavezoba,ott beszeljuk meg a napunkat,ott engedunk kicsit le. Ez biztos pont minden nap. Reggel sietunk,ebednel nem talalkozunk,vacsizni pedig o a tv elott vagy laptop mellett szeret,ilyenkor egyutt vagyunk,de masra figyelunk mindketten.
2013. nov. 13. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 19 éves lány vagyok, főiskolára járok. Reggelizni nem szoktam, nem tudok enni ébredés után egyből, utána meg már inkább nem eszek ebédig. Vagy azért nem reggelizek, mert délutánra megyek suliba, és délbe kelek, olyankor meg már ebédelek, de van, hogy az is kimarad, és csak vacsorázok. Én is szoktam főzni sokat, és a szüleim is, nagyon szeretünk főzni és igényeljük is a finom, friss főtt ételt. Ha a suliban eszek, akkor a menzán eszünk, szerencsére egész jól főznek és van miből válogatni, vagy rendelünk a többiekkel pizzát. A szüleim a munkahelyükre szoktak otthonról kaját vinni, vagy náluk is előfordul, hogy rendelnek pizzát, és abból haza is hoznak nekem. Szóval soha nem eszünk együtt. Amúgy még hétvégén se nagyon, mert a szüleim korán kelnek, a kaja is kész van időben, ők általában délben ebédelnek, én olyankor még bőven alszok. Délután 3 fele szoktam ebédelni.
2013. nov. 14. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
amikor van időm főzök és ha olyan, akkor megy a fagyasztóba, hogy majd egyszer jó lesz valamikor, így ha késő este jövök haza, akkor kiveszem, kiolvad és mintha frissen főztem volna
2013. nov. 16. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!