Munkahelyen mit esztek?
Mivel én nagyon szeretem a Cerbona müzlit, mert könnyű és olyan jól lakom tőle, arra gondoltam egynek pl. joghurttal.
+ fornetti
Várom még az ötleteket.
Amikor szakmai gyakorlaton voltam elég volt péksütemény is és akkor megkérdezték, hogy nekem ennyi elég. Nem akartam már mondani hogy mennyi pénzbe kerülne menüt enni 6 hétig úgy hogy ingyen "dolgozunk". Mégis csak ott kell lenni stb.
Vonultak a dolgozók a menzára. Nem mondom nagyon kellemes volt az irodában ülni egyedül.
Soha többé ingyen szakmai gyakorlat a semmiért.
Ha mindent otthonról viszel, nagyságrenddel olcsóbb, mint a munkahelyi büfé, vagy pizzarendelés.
szinte minden cégnél van mikrós, mosogatós, hűtős "kiskonyha" az alkalmazottak részére.
este készítettem valamit, amit másnap megmelegítettem a konyhán.
azért nem pörköltet nokedlivel, meg töltöttkáposztát, de natúr csirkemellet, rizzsel salátával,vagy maradék rántotthúst, majonézes krumplival , ilyesmiket vittem.
Szendvics is belefér egyszer kétszer,de az is otthonról, folpackba csomagolva.a házipizza is ehető másnap megmikrózva.
délután csak gyümölcs , egy kis keksz, esetleg joghurt.
Nálunk volt a konyhában szódagép, így üdítőre sem költöttem.
messziről kerültem a büfét, mert horror árai voltak.
otthonról hozott szendvics
tonhalkonzerv,májkrém hozzá egy kifli
joghurt,túró,müzli, gyümölcs, zöldség
főzelékek,rizs,krumpli hozzá hús, hal, tojás mehet ilyen kis ételtartóba hozom be
Én is szendvicsre gondoltam. Mehet bele minden ami itthon van.
Régen osztálytársaim a matchban salátát vettek, amit össze lehet válogatni. Mindig mondták hogy milyen jól lehet vele lakni.
Azt ébédelek amit előző este főztem vacsorára (mindig annyival többet főzök)
Délelőtt szoktam tej+müzli,de sokszor eltelit a tea (cukros)
vagy joghurt
délután édesség,vagy süti,amit hozok
menzára nem szeretek menni,finnyás vagyok hozzá:)
mi kapunk kajajegyet,abból kijön a kajám bőven igy
(de a fiókomban mindig rejtőzik csoki,zacsis leves amit pohárba megcsinálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!