Délre összedobok egy jó kis serpenyős zöldséges csirkemellet, este pedig családilag étteremben vacsorázunk.
2011. okt. 8. 11:44
2/14 anonim válasza:
Sült malachúst. De ne kérdezd melyik része, valahogy egyben van az oldalas a császárszalonnával. Simán befűszerezem, befokhagymázom és megsütöm egyben.
eddig egy brióst ettem, de azt hiszem a vacsim vmi halas cucc lesz, más nem, nincs étvágyam
2011. okt. 8. 13:41
6/14 anonim válasza:
Gulyásleves volt házi kenyérrel és csokitorta.
2011. okt. 8. 13:49
7/14 anonim válasza:
Reggel nem ettem,vásárolni kellett,csak teát ittam, délben ettem 2 kiflit 1 zsömlét,szelet kenyeret,vajjal,kockasajttal,paradicsommal,utána 1 snickers,3 kocka Tibi marcipános csoki és az " ebéd" tepsis krumpli lesz meleg,friss,puha házi kenyérrel :) szerintem ez csak vacsira lesz.
ma vizet iszok még és málnaszörpöt :)
És te kedves kérdező? :)))
2011. okt. 8. 15:01
8/14 A kérdező kommentje:
jól hangzanak! :) Én ettem egy csirkehúsos szendvicset és egy kókuszrudat közösen a hugommal. Aztán megjött anya és bementünk plázába, ott mekiztem csirkefalatokat és sült krumplit ettem. Ittam light kólát és hellt. Hát nem volt egy egészséges nap, de olyan jól esett.
2011. okt. 8. 18:18
9/14 anonim válasza:
Reggelire tejeskv-t fél szelet vajas kenyérrel
Tízóraira egy marék magot (mogyi, dió) meg egy mézeskalács ízű győrit
Fél délben egy gépi kapucsínót meg egy kókusztekercset
Ebédre (fél három) egy kis kelkápifőzit meg egy kis krumplis tésztát
Vacsira krumplistészta
Utóvacsira egy bögre tejet, túró rudit, meg egy zabfalatot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!