Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha az ember vegetáriánus...

Ha az ember vegetáriánus étkezésre alkalmas volna akkor zúzája lenne?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

2-vel előttem szóló.

Mialatt a fejlődés során kialakult az ember, sok fertőzéssel találkozott. Sokan meghaltak, de néha előfordult egy-egy mutáció, vagy rájött, hogy milyen növényt, ásványt kell fogyasztania. Az a néhány aki túlélte, elszaporodott. Aztán jött a következő fertőzés, néhány azt is túlélte és így tovább.

Ezért kellenek százezer évek, és ezért helytelen az a gondolkodás, amit a vegetáriánusok követnek, mert sok-sok nemzedék kellene ahhoz, hogy hozzáidomuljon az ember a csak növényevéshez.

2020. dec. 7. 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

szóval az ásvány megvéd vagy kigyógyít egy véres székletű hasmenésből vagy rosszabb betegségekből? tehát ha elszaporodtak bennem a kártevők a nyers meg parazitáktól hemzsegő hústól és 42 fokos lázam van, akkor elég valamilyen ásványt megenni, majd az kigyógyít? ezt most hallom először, de jó tudni.

már hozzá van idomulva a csak növényevéshez, ma is milliók csinálják probléma nélkül. és milyen ironikus, hogy a nagy húsfogyasztóknál alakulnak ki a mai betegségek legnagyobb részben.

2020. dec. 7. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen beteg agy kell ahhoz, hogy a húsfogyasztást a NYERS húsevéssel vessük össze? Itt a Gyakorin pl. van aki nyers húst eszik?

Tényleg nagyon kevés már az érv a vega oldalon, ha már csak ez maradt!

Én voltam 8 évig vegetáriánus, a mai napig nem a hús a kedvencem, de megeszem. Viszont amit itt folytatnak a húsellenesek, az már szánalmas!

2020. dec. 7. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
milyen beteg agy? :D ezt komolyan kérdezed? mert akkor az egész evolúcióelméletet köpöd telibe, ha ezt betegségnek nevezed. no én nem bánom, én úgyse hiszek abban a baromságban. hanem a mese szerint volt egy egysejtű majd lett a mostani ember igaz? akkor valahol volt egy csökevényes emberszabású, aki még nem tudta megsütni a húst ugye? az hogy nem döglött bele a parazitákba, ha nem csupán egyszer evett, hanem folyamatosan? az tény hogy több sebből vérzik az egész elmélet, de akkor ne én legyek már az ostoba hogy nyers hús evését emlegetem, miközben a mese szerint valamikor még biztos úgy ették...
2020. dec. 7. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es, és még páran, ugye ti a TV-ben a Való világon nevelkedtek? Komolyabb műsoroktól feláll a szőr a hátatokon. Mert ha mást is néznétek, olvasnátok, akkor hallottatok volna róla, hogy egyes papagájok, majmok mérgező leveleket, gyümölcsöket esznek, aztán elmennek földet enni, mert rájöttek, hogy az a föld olyan anyagokat tartalmaz, ami megvédi őket a mérgezéstől. De említhetném az elefántokat, koalákat is. Vagy arról is hallottál volna, hogy a penicillint nem az ember használta először, hanem egyes majmok már százezer évekkel ezelőtt bizonyos gombákat, növényeket fogyasztottak gyógyszerként? És arról, hogy az őserdőben élő őseink sok gyógymódot az állatoktól lestek el.
2020. dec. 8. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!