Ha az ember vegetáriánus étkezésre alkalmas volna akkor zúzája lenne?
2-vel előttem szóló.
Mialatt a fejlődés során kialakult az ember, sok fertőzéssel találkozott. Sokan meghaltak, de néha előfordult egy-egy mutáció, vagy rájött, hogy milyen növényt, ásványt kell fogyasztania. Az a néhány aki túlélte, elszaporodott. Aztán jött a következő fertőzés, néhány azt is túlélte és így tovább.
Ezért kellenek százezer évek, és ezért helytelen az a gondolkodás, amit a vegetáriánusok követnek, mert sok-sok nemzedék kellene ahhoz, hogy hozzáidomuljon az ember a csak növényevéshez.
szóval az ásvány megvéd vagy kigyógyít egy véres székletű hasmenésből vagy rosszabb betegségekből? tehát ha elszaporodtak bennem a kártevők a nyers meg parazitáktól hemzsegő hústól és 42 fokos lázam van, akkor elég valamilyen ásványt megenni, majd az kigyógyít? ezt most hallom először, de jó tudni.
már hozzá van idomulva a csak növényevéshez, ma is milliók csinálják probléma nélkül. és milyen ironikus, hogy a nagy húsfogyasztóknál alakulnak ki a mai betegségek legnagyobb részben.
Milyen beteg agy kell ahhoz, hogy a húsfogyasztást a NYERS húsevéssel vessük össze? Itt a Gyakorin pl. van aki nyers húst eszik?
Tényleg nagyon kevés már az érv a vega oldalon, ha már csak ez maradt!
Én voltam 8 évig vegetáriánus, a mai napig nem a hús a kedvencem, de megeszem. Viszont amit itt folytatnak a húsellenesek, az már szánalmas!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!