Mi volt az eddigi legostobább érv, amit hallottál a veganizmussal kapcsolatban?
Nekem a követekező: "Az ember biológiailag azért nem húsevő, mert csak sütve/főzve és fűszerezve tudja megenni a húst. Ha valóban húsevők lennénk, akkor nyersen, mindenféle ízesítés nélkül ennénk, akár a ragadozó állatok." Mire én visszakérdeztem, hogy "Aha, ezek szerint akkor te nyersen, fűszerek nélkül eszed például a krumplit, rizst, céklát, babot, gesztenyét, vagy mondjuk a bulgurt." Persze az illető erre már nem tudott mit válaszolni...
Ti milyen hasonló érveket hallotatok, amit abszolút hülyeségnek gondoltok? Elsősorban olyanokat írjatok, amik a veganizmus MELLETT hangzottak el, de természetesen jöhet az ellentábor is, mindkét oldal véleménye számít!
Viszont ha kérhetem, ne menjünk át trollba és egymás sértegetésére!
#50 Rengeteg más dolgot is rád kényszerít a társadalom. Olyan dolgokat, amik miatt évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt rátámadtak az "erőszakoskodóra" - jobb esetben csak verbálisan.
Hiszen mégis milyen alapon mondják meg neked, hogy nem tarthatsz rabszolgákat? Miért kell neked eltűrnöd, hogy a nők is beavatkozhatnak a politikába? Miért nem szeretkezhetsz 10 éves kisgyermekekkel?
#54: sajnos elég nagy lett mára az ellentábor is, a tudatosan provokálók tábora. Némileg megértem a frusztráltságukat, de azért ők jóval erőszakosabban tolják ezt, mint a vegánok a saját propagandájukat.
A vegánok általában esetlenek és nem is mindig a legjobban adják elő, de ezek a húst-hússal evő ellenmozgalmárok nagyon otrombák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!