VEGÁK/VEGÁNOK! Tudtok írni olyan kaját ami nem a szokáos krumpli vagy tészta?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom az édesburgonya/sima krumpli/ tésztákat. Nincs valami jó receptetek ami finom is?2020. máj. 13. 23:24
2/11 anonim válasza:
Lencsefőzelék - én sem vagyok vegán. :D
3/11 anonim válasza:
Bármilyen főzelék - én személy szerint a borsót és a finomfőzléket szeretem nagyon
Csilis bab hús nélkül
Vega pizza
Tortillaba tehetsz zöldségeket, sajtot
Csőben sült zöldségek
Rántott zöldségek -személyes kedvencem a cukkini és a cékla
Kevésbé egészséges, de néha elmegy-tejbegríz vagy tejberizs
6/11 anonim válasza:
Tócsni mindenféle zöldségből (cékla, sütőtök, édesburgonya, cukkini). Mindet szeretem. Bulgur zöldségekkel. Főzelékek, krémlevesek. Chilisbab hús nélkül csicseriborsóval.. Rengeteg van.
8/11 anonim válasza:
Bár én nem vagyok vegán, de nagyon szeretem a vegán burgereket, sült rizset, teriyaki padlizsánt.
9/11 Sunshinedoll válasza:
Lencsepörkölt, zöldséges "bolognai", zöldséges curry, bármilyen saláta, vegán burger vagy pizza, grill zöldség, tócsnik, zöldséges "chillis bab", zöldségkrémek, töltött padlizsán vagy édesburgonya, zöldségkrémlevesek, gombás rizottó, babos saláta, vegán lasagne, ramen.
10/11 anonim válasza:
Hal rizzsel. Lehet fagyasztott halfilé, vagy konzervhal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!